Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

2" Umbrela Masa Capacului Orificiului Rotund Patio cu Masă de Așteptat mai Gros Gaura Inel, Dop si Capac Set pentru Terasă în aer liber Umbrela Plug

    (0) 0
(0 Recenzii)

5.39lei 2.63lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w10859

1 Set de 2 Inch Patio în aer liber, Masa de Așteptat Gaura Inelului și a Stabilit Silicon Transparente, Inclusiv 1 Inel si 1 Dop

OOTDTY

Caracteristici: 100% de brand nou și de înaltă calitate

Ceea ce veți obține: Vei primi un patio cu masă umbrela ochi set inel, inclusiv 1 ochi inel si 1 capac; aceste obiecte mici economisi spațiu și sunt convenabil pentru a stoca sau transporta.

Informații dimensiune: potrivit pentru sticla sau acril mese cu 2-inch găuri; potrivit pentru dimensiuni standard de umbrela poli.

Materiale de înaltă calitate: umbrela gaura inelul este fabricat de înaltă calitate-moale gel de siliciu, care este ușor de asamblat, și este fabricat din plastic robust pentru a sigila gaura; aceste umbrela gaura inele sunt rezistente la temperatură ridicată și lumină.

Funcția practică: potrivit pentru stabilizarea umbrele terasă, reducerea și prevenirea zgarieturilor sau instabil umbrela poli; potrivite pentru luat masa în aer liber mese în curtea grădini.

Ușor de utilizat: nu este laborioasă pentru a instala umbrela gaura inel; pentru că este foarte flexibil, puteți rezolva cu ușurință în gaura, este recomandat să-l pună în apă fierbinte înainte de instalare pentru a face mai moale.

Caietul De Sarcini: Material: Silicon

Greutate: 12g

Dimensiuni: Ca imagine arată

Pachetul Include: 1 x Umbrela Gaura Inelului și a Stabilit

notă: 1.Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare, asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Tag-uri: umbrela de masă.

  • Forma: Inel Garnitura
  • Material: Alte
  • Numărul De Model: -
  • Origine: China Continentală
  • Standard sau Non-standard: STANDARD

Adauga Comentariul Tau Acum