Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Calitate Premium Ușa de protecție Vânt 100CM Lungime Ușor de Instalare de Reducere a Zgomotului și Aerului Cald Prevenirea Scurgerilor

    (0) 0
(0 Recenzii)

4.53lei 3.53lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w18594

Caracteristici:

【MATERIALE de ÎNALTĂ CALITATE】: Fabricat din moale, maleabil și elastic de cauciuc, ușa noastră proiect de paznici sunt de înaltă calitate.Ele sunt inodore, oferind un seif și o opțiune de încredere pentru utilizarea acasă.

【DEDICAT pentru TOATE UȘILE】: ușa proiectul de dop poate fi ușor de tăiat pentru a se potrivi orice dimensiune ușă.La 6mm benzi de cauciuc gros bloca în mod eficient zgomotul exterior și sunete neplăcute, asigurând un mediu pașnic și liniștit.

【Multifunctional si Practic】: Când este atașat la partea de jos a ușii, ușa de etanșare nu numai blocuri de frig, vânt și zăpadă în timpul iernii, dar, de asemenea, previne scurgerea de aer cald din casa.În timpul verii, acesta acționează ca o barieră pentru a menține bug-uri, șerpi și șoareci.

【Aderență puternică】: ușa Noastră de protecție vânt caracteristici aderență puternică cu suport adeziv, asigurându-se că rămâne în loc și nu se cădea cu ușurință de pe.

【Ușor de instalat】: Instalarea este o briza .Doar măsura dimensiunea ușă, se taie ușa de la duș a sigila în mod corespunzător, și curățați partea din spate a ușii.Odată ce ușa este uscat, scoateți banda și stick de etanșare la partea din spate a ușii, asigurând pentru a elimina orice bule de aer.

Caietul de sarcini:

*Nume produs:Usa jos banda de etanșare

*Material: Cauciuc

*Dimensiune: 28 mm Lățime, 50mm Latime

* Lungime: 100cm

*Culoare: Alb, gri, maro, negru

Pachetul De Conținut:

1x Usa jos banda de etanșare

Notă:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

  • Numărul De Model: Ușa De Jos Banda De Etanșare
  • Tip: De Etanșare Benzi
  • Origine: China Continentală
  • Material: Cauciuc

Adauga Comentariul Tau Acum