Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

Universal Multi-funcție Automată de Pliere Carlig Auto Ascunse Cârlig de Marfă Portbagaj Geanta Portbagaj Corn Cârlige

    (0) 0
(0 Recenzii)

13.31lei 8.51lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w10339

Material:Plastic

Greutate: Aproximativ 125g

Dimensiune: imaginea de Referință

Culoare:Negru

Ambalare:1 buc Pliante Cârlig

Caracteristici produs:

1. Masina ascunse portbagaj cârlig cârlig corn cârlig adoptă un sistem integrat de proiectare ascunse, care pot fi complet ascunse în portbagajul mașinii, și nu va afecta frumusețea de ansamblu a masinii.

2. Cârlige noastre sunt realizate din materiale de înaltă calitate, sunt foarte durabile, super capacității portante, nu sunt ușor de spart sau deteriorat, și au o puternică rezistență la impact și uzură.

3. Masina cârlige pot fi utilizate pentru a agăța genți, paltoane, umbrele de soare, pungi de cumpărături, jucării și alte obiecte, pentru a ajuta păstrați mașina curată, dar aduce, de asemenea, confortul de viață.

4. Cârligul este simplu de instalat, nu necesită unelte, pur și simplu închide în trunchiul din poziția corespunzătoare, puteți folosi cu ușurință, astfel încât adevărat plug and play.

5. Aceasta masina cârlig este larg potrivite pentru diferite marci si modele de autoturisme, indiferent dacă acesta este o masina de familie sau o afacere vehicul, acesta poate fi instalat și utilizat pentru a satisface nevoile diferite de utilizatori de mașini.

Note:

1.Vă rugăm să permiteți-1-2cm diferențe datorită măsurare manual, mulțumesc.

2.Vă rugăm să înțelegeți că de iradiere lumina sau a ecranului de computer diferența, așa că nu pot garanta fotografii și culoarea reala este la fel.

  • Nume De Brand: JINHF
  • Origine: China Continentală
  • Greutate maxima: NICI unul

Adauga Comentariul Tau Acum