Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

4M Piscină PVC Non-Gonflabile Pliere Ușor de Set-up Îngroșat Familie de Baie Jucărie în aer liber, piscină în aer liber, Piscină pentru Întreaga familie

    (0) 0
(0 Recenzii)

2 780.39lei 1 862.87lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w99610

WHOTMAN - Pliere Piscină -

Materiale: PVC,Eco-Compozit Armat

Dimensiune: 4M

(Maneral de măsurare ,de 2-3 cm de eroare vă rugăm să acceptați )

Conținutul Pachetului:

Pliere Swinmming Piscină *1,Marea Bile *10,kit de Reparare *1 Produse Repere

- Instalare, nici inflația

Zece secunde să se desfășoare piscina este posibil, stabil triunghiulare de sprijin și de înaltă densitate de compresie-rezistent la sandwich face piscina robust, și suntem asigurați-vă că ați înota cu pace a mintii, în orice moment.

- Patru straturi de material compozit pentru a evita imbatranirea

Piscinele noastre sunt realizate din ecologic material compozit cu materiale solide și purta dublu de presiune,care este nvironmentally prietenos și sănătos non-toxic, rezistent la apa si umiditate-dovada.

-Dimensiuni egale, mai mult spațiu

Piscinele noastre de a salva mai mult spațiu pentru înot, deoarece acestea au pereți mai subțiri decât tradiționale de piscine.De exemplu, capacitatea de 2.6 m, piscina este echivalentă cu cea a unui 3m piscina gonflabila.

- Dintr-o bucata de pliere

Puteți ori la piscină într-un timp scurt și puneți-l în orice spațiu mic în casa ta.Piscinele noastre pot fi plasate în mod flexibil, care extrem îmbunătățește utilizarea de spațiu.

- Dublu Gaura De Drenaj

Încă supărat despre așteptare pentru piscina ta să se scurgă?Piscinele noastre sunt concepute pentru a rezolva această problemă supărătoare cu dublu partea de jos și de drenaj, care reduce foarte mult drenaj timp.Nu este nevoie pentru a cumpara separat pompa de drenaj.

  • Nume De Brand: Bestway
  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum