Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Pentru Honda GROM MSX125 MSX 125 MSX 125 2013 - 2021 Motocicleta de Evacuare Evacuare Completă a Sistemului Modificat toba de Eșapament din Față Link-ul de Țeavă

    (1.00) 1.00
(0 Recenzii)

152.19lei 106.51lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w94848

Suntem un angrosist și detailist în China, puteți amesteca orice comanda, daca vrei.Cantitate mare de favoare, vă rugăm să ne contactați pentru a obține o reducere!Caracteristică de Stare:100% de brand nou.Durabil și de înaltă calitate Material: Otel Inoxidabil Culoare: Ca fotografie cu show-Montarea(Pls asigurați-vă că acest produs se potrivesc pentru motocicleta ta)

NOTIFICARE

1.Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.Pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita. 2.Culoarea poate fi diferita ca diferența de afișare,vă rugăm să înțelegeți.

3.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

4.Magazinul nostru va asteapta pentru a veni oricând, dacă te întâlnești orice întrebare,vă rugăm să nu ezitați să mă contactați instantaneu!

5.Sperăm că puteți utiliza magazinul nostru de produse pentru a conduce la viteze mari și în condiții de siguranță pe drum.Sperăm că produsele companiei noastre pot satisface cu un serviciu bun și în timp util manipularea de informații, feedback-ul !

  • Caracteristici Speciale: întregul sistem de evacuare
  • Motobike Face: Honda
  • Articol Greutate: 2.8kgkg
  • Origine: China Continentală
  • Extern De Certificare De Testare: ISO9001
  • Tip De Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Numele Modelului: Pentru Honda MSX125 Completă a Sistemului de Evacuare

Adauga Comentariul Tau Acum