Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Animale Marcaj Set 6BUC Desene animate de Animale Marcaj Cadou de Vacanță Dovada de Apă Pisica de zi cu Zi Marcaje Retro Pagină de Carte Marchează

    (0) 0
(0 Recenzii)

4.62lei 3.21lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w81264

Acest lucru durabil Pisica Drăguț Marcaj este perfect pentru marcarea unde ai citit ultima dată în cartea ta.Copiii se vor bucura de un design adorabil, care este sigur de a atrage atenția și este ușor de a transporta în jurul valorii de oriunde te duci.Nu pierde locul într-o carte din nou cu acest accesoriu must-have.

Caietul de sarcini:

Nume: Pisica Neagra Bookmark

Material: PET

Greutate: (aprox.)16g

Dimensiune produs: (aprox.)11.8*4.5 cm/4.65*1.77 inch

Lista De Ambalare:

6* Cat Marcaje

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Performanță de lungă durată: Construite cu animale de COMPANIE material și armat cu un film, această pisică neagră marcaj este atât de murdărie-dovada și rezistent la apă, asigurându-se că se păstrează intact pentru utilizare prelungită, indiferent de materialul de citit.

2.Usor de folosit: atunci Când citesc o carte, utilizați această Pisică Neagră Marcaj pentru a marca marca prin inserarea în pagină.Data viitoare te iau cartea ta, găsi pagina dvs. rapid și de a continua lectura cu usurinta.Nu pierde locul din nou.

3.Extinse de Utilizare: Aceste pisică neagră marcaje sunt perfecte pentru profesori de a utiliza ca sala de clasă lectură recompense pentru elevi și studenți, copii, și colegii de clasă.Acestea sunt drăguț, durabil și ușor de utilizat.

4.Ochi-Prinderea de Design: Cu fermecător stil de desen animat, Black Cat Marcaj cu pisica neagra modele și culori luminoase va face dvs. de lectură materiale iasă în evidență.Atrage atenția și de a adăuga unele distractiv la pagini!Ideal pentru cărți, cărți de benzi desenate, și rapoarte.

5.Ușor de Transportat: Ridica experiența dumneavoastră de lectură cu Pisica Neagra Marcaj.Designul său ușor și de dimensiuni mici, ușor de a transporta și stoca, perfect pentru toate cărțile.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum