Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

4 Pack Mini Grele Retractabil Insigna Titularul Role, Metal, de Legitimația de Suport Cu Clema Inel Cheie(Mic Negru Lucios)

    (0) 0
(0 Recenzii)

71.66lei 30.83lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w72229

GRELE: Max încărcare greutate este de 100g/3.5 oz sau 6 chei compară cu 85g/3oz sau 4 taste de alte elemente de pe piață.Vine cu inel cheie și perfect ca retractabil cheie lanț.

NON-CASABILE CABLU: 27.5 inch din sârmă de oțel cablul care este mult mai puternic și mai lung decât în mod normal, 24 inch Nylon trageți cablul de alte elemente.Debloca ușile și accesează-office este o briza cu această retractabil insigna tambur.

SOLID TAMBUR CLIP: clema cu șurub fixat în partea din spate, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că va cădea.Ușor de clip de pe la curele, buzunare, geanta curele, rucsaci sau oriunde doriți.Nume Perfect card insigna titularul pentru orice industrie, bărbați și femei.Mare pentru asistente medicale, de întreținere și personalul de birou, aeroport FAA și TSA, personalul de securitate, poliție, guvern, profesori, studenți, tutori, muncitori, angajati, entuziast în aer liber și etc.

Culoare:-gri

Material: ABS

dimensiune:4 x 9cm

Conținutul Pachetului:

4 x Insigna titularul

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum