Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Vintage Piele iPencil 2nd Gen Sac de Suport Tableta Touch Pen Husă husă de Protecție de Acoperire Anti-scratch pentru Birou, Scoala

    (1) 5
(1 Recenzii)

53.28lei 26.62lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w67982

Vintage Piele iPencil 2nd Gen Sac de Suport Tableta Touch Pen Husă husă de Protecție de Acoperire Anti-scratch pentru Birou, Scoala

OOTDTY

Caracteristici: Compatibilitate: Dimensiuni: aprox. 27x175mm/1.06x6.89 de centimetri.Compatibil cu iPencil 2nd Gen, precum și alte dimensiuni în mod similar stile și tabletă touch-pen.

Ocazii: Perfect pentru utilizarea de zi cu zi în colegiu, universitate sau la birou; izbitoare; mod practic pentru a transporta un stilou, creion, marker, desen.

Stil de design simplu: Ușor pentru a se potrivi diferite pentru ipad caz, ușor pentru a introduce și a scoate.Notă: Pentru iPencil este pentru ilustrații și nu sunt incluse.

De înaltă calitate: Realizate din premium crazy horse piele material, acest creion caz este nu numai subțire și durabil, dar, de asemenea, are o interfață simplă, elegant și clasic.

Protecție: Acest creion husă protejează pentru iPencil de șocant și de zgarieturi, oferă protecție excelentă la zgârieturi, praf, socuri si alte daune de zi cu zi.

Caietul De Sarcini: Material: Crazy Horse Piele

Dimensiune: Aprox. 27x175mm/1.06x6.89 cm

Culoare: Negru, Maro, Culoare Cafea, Vin Rosu, Verde Inchis, Albastru

Pachetul Include: 1 Buc Creion Husă

notă: 1.Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare, asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Tag-uri: de protecție din piele cu maneci capac, piele tableta touch pen husă, piele stilou titularul maneca, piele stilou titularul pungă.

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: OOTDTY
image

Cumpărătorul

5
2023-12-08

“De bună calitate, se potrivește un Lenovo pen. Recomand la vânzător.”

Adauga Comentariul Tau Acum