Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

3D Fals-Foc de Lumină, Agățat LED Flacără de Lumină, LED Mătase Artificială Flacără Etapă Efect de Lumină Realist foc de Tabara Lampa Prop Durabil

    (0) 0
(0 Recenzii)

122.85lei 84.79lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w62037

3D Fals-Foc de Lumină, Agățat LED Flacără de Lumină, LED Mătase Artificială Flacără Etapă Efect de Lumină Realist foc de Tabara Lampa Prop Durabil

[Crea Propria Fantezie]: Dacă sunteți în căutarea pentru a configura un medievale scenă sau de a crea o fantezie temnita sau castel, nu trece cu vederea importanța pe care starea de spirit de iluminat poate aduce!Perfect pentru petreceri, evenimente, teatru efecte, a recuzitei, Halloween, petreceri, decor și mai mult!

[De lungă Durată Prop]: Realizate cu plastic robust și luminat de LED-ul portocaliu de lumini, "flacăra culori este rosu ", flacăra va lumina trecută prin multe ocazii și evenimente.lanțuri de sprijin de bază din plastic, și a avut inel în partea de sus a bloca lumina, pentru a regla lanțuri și ușor de afișare.

[Instalare ușoară]: Simplu de utilizat, cu pic de asamblare necesare.Flacăra de lumină vine cu lanț curele atașate, așa că pur și simplu scoateți aparatul din cutie și-l atârnă pe dorit muntele, conectați adaptorul mufele aferente sloturi, și totul e gata pentru a "arde"!

[Size și în condiții de Siguranță și de Pericol-Liber]: 20 x 20 x 11cm.Nu afișa sau de a folosi in medii umede sau în condiții adverse.

[Crea Propria Ta Flacără Mistică la Domiciliu]: Agățat Electric Flacără de Lumină are un die-cut flacăra aprinsă de lumini de chihlimbar stabilit într-un castron de metal suspendată de lanțuri.Mare ca decor și dimensiuni compacte pentru a se potrivi cele mai multe locuri, hazard free de la incendiu nu este real.A crea o atmosferă caldă în fiecare locație.Produce lumină mistică efecte, cum ar fi real flăcări de foc.Creați-vă propria flacără mistică la domiciliu!

dimensiune: 20 x 20 x 11cm

Material: plastic

culoare: Negru

Conținutul Pachetului:

1 x fals-foc de lumină

1 x sling lanț

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum