Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

4X Bloc Terminal de Autobuz Bar 48V 150A de Distribuție a energiei Bloc M8 Terminal de Autobuz Pentru Automobile Barca Sistem Solar, Negru si Rosu

    (0) 0
(0 Recenzii)

230.27lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w61871

Marin autobuz bar blocului de joncțiune 12v, aceste bare vor veni în perechi, include unul pozitiv autobuz bar (unul roșu) și unul negativ autobuz bar (negru).

Acest autobuz bar terminal block este unic colț rotund design de bază, care face bateria de distribuție bloc unic și special, pare mai extraordinare în comparație cu alte barele colectoare.

Acest marine de distribuție a energiei bloc poate ocupa tensiune Max 300V AC, 48V DC, și continuă amperaj Max 130A AC, 150A curent continuu.

Coperta acestui marin autobuz bar va permite 180 de sârmă lug instalare și poate satisface o varietate de tipuri de instalări metode de sfârșitul terminale.

Fiecare baterie de autobuz de bara de 12v include - M8 (5/16inch) terminal prezoane x 4 și M4 (#8) terminale cu șurub x 6, două baruri de autobuz în pachet - unul pozitiv autobuz bar și un teren de autobuz bar.

Acest autobuz sol bar utilizează plăci de cupru și oțel inoxidabil terminale ca și conductori, care permite sol distribuție bloc pentru a lucra în condiții extreme de mediu, potrivit pentru automobile, auto, marin, barca, etc.

Culoare:negru+rosu

Material:Nylon+Cupru

Dimensiune: 150 x 28 x 35 mm

Conținutul Pachetului:

4 x Autobuz Bar Cutie de Bord

8 x Șuruburi

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum