Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Baza Magnetica A Antenei HighGain Digital Antene Stabilă De Transfer De Date Durabil

    (0) 0
(0 Recenzii)

62.33lei 41.78lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w60922

Caracteristici:

OOTDTY

Experiența digital clar recepție cu Digital Portabil Antene.Perfect pentru Freeviews și DABsbroadcasting, primește frecvențe de VHF174230MHz & UHF470860MHz.

Concepute pentru confort, acest antene dispune de o bază magnetică, care îmbunătățește calitatea recepției atunci când sunt plasate pe mari suprafețe metalice.Dimensiunea compacta permite ușor de transportat in geanta de laptop sau de caz.

Potrivit pentru oricine caută pentru a îmbunătăți recepția lor, ne HighGain Antena este compatiblewith aproape orice portabil sau camera de zi la televizor.Spune la revedere de la fuzzys canale și bucurați-vă de o experiență de vizualizare mai clară.

Fie că sunteți acasă sau de călătorie, nostru Digital Portabil Antene asigură younevermiss emisiunile preferate.Perfect pentru excursii de camping, excursii rutier, sau pur și simplu îmbunătățirea dvs. de divertisment la domiciliu setari.

semnalul efort cu Digital Portabil Antene.Pur și simplu pentru a-ți construit inDVBs T2tuner sau digital converter box, și bucurați-vă de o recepție îmbunătățită prin repoziționarea antenei sau plasându-se pe o mare de fier suprafețe.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Diametrul bazei: cca 60mm/2.4 inch

Ratedpower: 50W

Impedanta de iesire: 75Ω

A purtat mare

A primit semnale: ATSC, DVBT, DMBT, CMMB

Compatibilitate: 720P, 1080i, 1080P

Pachetul Include:

1xTV Antena

Notă:

Vă rugăm să permiteți-de la 1 la 3 cm de eroare din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita,

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

  • Tip: Interior
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: Crusta Pro
  • Pachet: Da

Adauga Comentariul Tau Acum