Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Corp Plin Renăscut Papusa Real Decorative Renăscut Papusa In Miniatura Purtarea De Haine Pretinde Doll Dress Up Jucărie Noutate Jucarii Educative

    (0) 0
(0 Recenzii)

64.28lei 32.14lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w57209

Această miniatură renăscut papusa este perfect pentru copii de învățământ de redare.Cu obrajii roz și ochi frumoși, aceasta papusa nu este ușor de a sparge, făcându-l un suport durabil jucărie.Se poate face, de asemenea, o mare colecție de cadouri.

Caietul de sarcini:

Nume produs: renăscut păpuși pentru copii

Greutate: aproximativ 350g

Dimensiune produs: despre 21x11x6cm/8.27x4.33x2.36 inch

Material: ABS+pânză

Lista De Ambalare:

1 buc de păpuși reborn pentru copii

Note:

1. Util pentru a monitoriza temperatura de culoare, aparat de fotografiat, lumina ambientală și abilitățile de fotografie, unele dintre imaginile de bunuri poate avea o ușoară diferență de culoare, culoarea la fel va fi!

2. Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permită o ușoară diferență de mărime.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.De neegalat Detalii Realism: detalii Rafinate și realiste de mână-pictat buzele face acest lucru realist renăscut papusa captivant.Obrajii roz adaugă la farmecul.

2.Copilul e Vesel de Companie: Da copilului dumneavoastră un prieten pe viață cu aceasta papusa reborn.Nu doar o jucărie, o aplicație companion care promovează responsabilitatea și aduce bucurie în viața copilul tău.

3.Expresie vie: flexibil, Cu mâinile, picioarele și unghiile, acest renăscut papusa pentru copii pot purta haine și încânta pe toți cu sale frumoase și realiste ochi.Adauga la faptul că versatilitatea de modă opțiuni de îmbrăcăminte, făcându-l un cadou perfect atât pentru copii și adulți care iubesc păpuși.

4.Distracție de lungă Durată: Fabricata cu materiale excelente, ne-a renăscut păpuși pentru copii oferă o experiență realistă și touch confortabil, perfect pentru timp de ore de redare.ABS și pânză de construcție asigură o durabilitate exceptionala, ceea ce le face aproape indestructibil.

5.Cadou excelent pentru Tinerii Colectionari: Aceste păpuși reborn pentru copii de a face un cadou perfect pentru copii care iubesc jocul imaginativ.Disponibile în diverse etnii și sexe, sunt, de asemenea, o mare colecție de cadouri pentru orice ocazie speciala.

  • Mfg Număr De Serie: Moda
  • Tip De Element: Papusa Accesorii
  • Material: Cauciuc
  • Tip: Produs Derivat
  • Origine: China Continentală
  • Varsta Recomanda: 14+y
  • Gen: Unisex
  • BJD/SD Atribut: Accesorii
  • Numărul De Model: Păpuși Realiste

Adauga Comentariul Tau Acum