Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

3X Apă Suport Motor Motor Barca Apă Flusher Durabil Marin Ear Muff Cupsmotor Spălare Motor Barca Accesorii

    (0) 0
(0 Recenzii)

249.15lei 161.97lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w55146

3X Apă Suport Motor Motor Barca Apă Flusher Durabil Marin Ear Muff Cupsmotor Spălare Motor Barca Accesorii Practice barca cu motor de apă flusher este o modalitate eficientă de a flush motor cu apă proaspătă pentru a scăpa de sare, nisip și nămol și pentru a preveni coroziunea.

Acoperite cu negru de primăvară cadru din oțel rapid si conexiune securizată.Include quick connect stil de montare a furtunului, se conectează cu ușurință la un standard furtun de gradina.Pur și simplu glisați cupe peste partea de sus a aportului de apă slots, și conectați furtunul la fitingul de conectare rapidă.Durabil

Barca cu motor de apă flusher este format de înaltă calitate de primăvară suport cauciuc și ear muff, ceea ce este dur, rezistent la uzură și anti-îmbătrânire, care deține mult timp folosind durata de viata.

Barca cu motor de apă flusher este perfect pentru a spăla cu barca cu motor, universal pentru cele mai multe tipuri de motoare de bărci.

Numărul de Model: motor barca apă flusher

caracteristică : barca cu motor de apă instrument de suport

dimensiuni:lungime Totala 30cm

Material:Otel+plastic

culoare:Negru

Conținutul Pachetului:

3 x motor barca apă flusher

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum