Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Desene animate drăguț Decorative Bandă Adezivă Mână Cont Bandă de Mascare Scrapbooking Jurnalul DIY Material Lipicios Bandă de Hârtie

    (0) 0
(0 Recenzii)

27.84lei 13.90lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w54368

Descriere:

Upgrade de joc ambarcațiune cu Banda adeziva Estetice!Dispunând de imprimare de înaltă calitate, acesta poate fi ușor de tăiat flexibil încă poate rupe cum doriți, perfect pentru albume și ziua de naștere decor!

Caietul de sarcini:

Nume: Drăguț Banda

Caracteristici: sticky bandă de hârtie(mai subtire si mai transparenta)

Produs material: hârtie adezivă

Dimensiuni:

Lățime: aproximativ 4,5 cm/1.77 în

Lungime: aproximativ 5m/197in

Lista De Produse:

Drăguț Banda x 1 Rola

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efecte de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat in imagini.

2. Te rog, iartă-o ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Stil de desen animat: Ridica meserii dumneavoastră cu noastre adorabil banda adeziva!Obține de înaltă calitate de imprimare și culori vibrante din încântătoare desene animate-modele de stil.Puteți adăuga o notă de farmec si fantezie pentru proiectele tale.

2.Dezlănțui Noutate: se taie flexibil și exprima creativitatea cu nostru Drăguț Banda adeziva.Nu mor-tăieturi, fără limite, perfect pentru nevoile de BRICOLAJ.Îmbunătăți abilitățile dumneavoastră crafting și de a crea modele unice pentru a prezenta partea ta artistică.

3.Buna Aplicație: Experiența ușurința de a aplica acest drăguț banda adeziva pe orice suprafață netedă.Se rupe cu ușurință și pot fi repoziționate fără a lăsa urme lipicioase.

4.Multi-Scop Bandă: Spori farmecul și personalitatea ta albume, reviste, albume și cutii de cadouri cu acest drăguț banda adeziva.Perfect pentru etichetare, sigilare, sau crafting, ea are o gamă largă de utilizări.

5.Adorabil Prezent: Adăuga unele distractiv la proiecte de artizanat cu nostru Drăguț Banda adeziva!Acesta dispune de o varietate de drăguț și unice modele potrivite pentru toate vârstele.Perfect pentru orice proiect DIY.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum