Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Iluminate de Comutare Tester de Comutare Sampler Experiență cu acest lucru și Creative Tastatura Dropship

    (0) 0
(0 Recenzii)

9.01lei 6.11lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w52482

Caracteristici:

OOTDTY

Se aprinde tastatura cu click-uri

Acest stralucitoare tester este fabricat din plastic si vine cu o incuietoare sigur.Perfect pentru tastatură mecanică entuziaști, se aprinde atunci când apăsați-l.

Fabricat din plastic rezistent, aceasta stralucitoare tester are un design unic, care este atât de, și ușor de utilizat.Este perfect detensionare cadou și trebuie să aibă pentru orice calculator și de birou setari.

Proiectat pentru toată lumea, aceasta stralucitoare tester este deosebit de iubit de cupluri care se bucura personalizarea lor tastaturi.Funcționalitatea face o alegere atât pentru începători cât și utilizatorii experimentați.

Dacă lucrați noaptea târziu sau pur și simplu doriți pentru a adăuga unele distractiv de a ta timp de joc, aceasta stralucitoare tester este combinația perfectă.Iluminante caracteristică nu numai că îmbunătățește vizibilitatea, dar, de asemenea, adaugă o notă de entuziasm la orice tastatură experiență.

Ia tastatură la nivelul următor cu acest inovator stralucitoare tester.Îmbunătăți experiența dumneavoastră tastând și să stea afară din mulțime.

Caietul de sarcini:

Material:Plastic

Culoare:Negru,Roșu;(Opțional)

Dimensiune:Aprox.3x2x2cm/1.18x0.79x0.79in

Pachetul Include:

1xSwitching Tester

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare,vă rugăm să vă asigurați că nu minte inainte de a comanda.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

  • Nume De Brand: P
  • Origine: China Continentală
  • Tip: Tasta Caps

Adauga Comentariul Tau Acum