Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

75Pcs Marker Sfaturi/Penițe Pentru Remarcabil 2, Filtru de mină de Pix de Înlocuire Stylus Peniță Accesorii Pentru Remarcabil 2

    (0) 0
(0 Recenzii)

50.16lei 28.07lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w518774

75Pcs Marker Sfaturi/Penițe Pentru Remarcabil 2, Filtru de mină de Pix de Înlocuire Stylus Peniță Accesorii Pentru Remarcabil 2

Pachetul Include: 75pcs înlocuire marker penițe pentru Remarcabil 2 Marker și Marker plus, de asemenea, compatibil cu Remarcabil pentru 1 stylus. (Echipat cu 6 instrumente de ștergere.)

Înlocuirea periodică: Pentru a utiliza experiență, vă recomandăm să înlocuiți peniță pentru Remarcabil 1/2 după 4 până la 8 săptămâni de utilizare de zi cu zi.

Practic: Un accesoriu must-have pentru Remarcabil 1/2 pentru a oferi o hârtie cum ar fi scris experiență, aduce la fel simt netedă ca o tradițională creion.

Materiale Premium: Fabricat de înaltă calitate, fibre pentru o experiență mai bună.

Moale Peniță: are un moderat atinge, nici prea moale, nici prea tare.Se simte la fel ca standard de sfat la început, și va deveni mult mai moale si se simt mult mai bine dupa 1-2 zile mai târziu.

Culoare:Negru

Material:plastic

Conținutul Pachetului:

75 x înlocuire marker penițe

6 x instrumente de ștergere

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum