Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

4buc 13mm Bile Știfturi Cu Hardware 5/16v 18 Fir Lung Durabilitate Pentru Gaz Lift Strut

    (0) 0
(0 Recenzii)

32.00lei 25.62lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w514995

Caracteristică

1、Construcție Solidă: Aceste mingea șuruburile sunt realizate din metal durabil materiale cu o bună rezistență la uzură și rezistență, placat cu zinc pentru durabilitate sporită.

2、Standard Dimensiune Filet: Echipat cu 5/16v‑18 fire, ridicat de compatibilitate cu multe existente, conectori și racorduri, ușor de instalare și înlocuire.

3、12 Buc Set: gaz lift suport hardware kit-ul include 4 buc 13mm mingea prezoane, 4 șaibe, 4buc nylock nuci, de înaltă rezistență, durată lungă de viață.

4、Potrivit pentru Gaz Strut: Proiectat pentru gaz suportul de ridicare, poate fi folosit pentru masina de capota, portbagajul, usa si alte piese, pentru a oferi stabil și de încredere de sprijin.

5、Largă de Aplicare: potrivit pentru Cutii de scule, Rulote, Camper, Marin Șocuri, Dulapuri, Barci, lenjerie de Hardware, Masini, Auto, Caseta de Jucărie, Bena Acoperă, Capotei, Jgheab, Vehicul Fereastră, Remorci, etc.

Tip De Element: Bile Știfturi

Material: Metal

Cap De Minge Diametru: Aprox. 13mm/0.51 în

Filet: 5/16v-18

Coadă: 5/8in

Montarea:

Se potrivesc pentru Cutii de scule, Rulote, Camper, Marin Șocuri, Dulapuri, Barci, lenjerie de Hardware, Masini, Auto, Caseta de Jucărie, Bena Acoperă, Capotei, Jgheab, Vehicul Fereastră, Remorci, Camioane, Cutii de Camioane, Birouri, Usi Trapa, Gunoi Cutie și diverse alte lift are nevoie de sprijin

Lista De Pachete

4 x Bile Știfturi

4 x Șaibe

4 x Nailon Piuliță de Blocare

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: MAHAQI

Adauga Comentariul Tau Acum