Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

LP140WFH-SPM1 LP140WFH SPM1 afișajul panoului de 1920X1080 EDP 30pin LCD ecran cu LED-uri

    (0) 0
(0 Recenzii)

567.24lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w50341

În conformitate cu înregistrările anterioare cumpărătorii care achiziționează ecrane LCD, cumpărătorii trebuie să acorde o atenție la punctele de mai sus.

1. Este modelul LCD căutat de către motorul de căutare în concordanță cu cea de care ai nevoie pentru a cumpara?Unele modele arata similar, dar de fapt nu va fi una sau două litere sau cifre, care sunt diferite, ceea ce va duce la diferența dintre ceea ce cumperi si ce ai de fapt nevoie.În plus, există câteva ecrane LCD de același model, care va avea mai multe LCD interfețe.Așa că trebuie să compare cu atenție modelul LCD, LCD interfață și suport LCD.

2. Mulți cumpărători nu pot spune dacă au nevoie pentru a cumpara separat un ecran LCD sau un LCD de asamblare, care rezultă în mai mulți cumpărători alegerea greșită a produselor.Dar înainte de a cumpăra un ecran LCD, vă rugăm să încercați pentru a separa ecranul LCD de pe coperta din fata a notebook-ului.Dacă puteți separa cu ușurință, puteți cumpăra un ecran LCD separat.Dacă este dificil să se separe, este foarte probabil să fie plin de lipici.Aveți nevoie pentru a merge la un profesionist site-ul de întreținere pentru înghețe de separare.Eu sugerez sa-ti cumperi LCD de asamblare

3. Pentru că există o mare varietate de modele, multe modele sunt compatibile cu fiecare alte, astfel încât toate ecrane LCD în magazinul meu sunt trimise în conformitate cu cadrul general modele compatibile selectate conform inventarului.Nu este garantat pentru a trimite același model, astfel încât vă rugăm să acorde o atenție.Dacă aveți nevoie de un model special, trebuie să comunice cu serviciul clienți pentru a confirma înainte de a cumpăra.

4. Vă rugăm să rețineți original ecran LCD de model și modelul de notebook atunci când comanda.Ar fi mai bine dacă ai putea oferi original ecran LCD foto după cumpărare, ceea ce ar reduce considerabil record de achiziție greșit și de a salva timp pentru ambele părți.

Compania noastră în principal vinde de 7-inch cu 18.4-inch ecrane LCD, LCD test de placi de baza, portabil afișează, și acceptă diverse portabil personalizate afișează.Un număr mare de ecrane LCD nu au fost încă pus pe raft.Daca ai nevoie de modele speciale, speciale, ecrane LCD, sau DIY, puteți să contactați serviciul clienți direct

Toate produsele sunt garantate pentru o jumătate de an.Artificiale deteriorare nu este acoperită de garanție.Toate produsele au specială de garanție etichete.Vă rugăm să nu deteriorați etichetele.Fără garanție, etichete, nici o garanție poate fi asigurat.

Dacă primiți un deteriorate sau element greșit , vă rugăm să ne contactați prin mesaj , vom aranja reveni imediat.Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ sau deschide orice caz înainte de a ne contacta.

Întoarcerea este acceptată în termen de 30 de zile de la primirea articolului.

Atunci când faci schimb , vă rugăm să ambalaj de produs în condiții de siguranță ca și cum am face în ambalajul original.Ca ecranele sunt foarte fragile.Vă rugăm să nu folosiți alt pachet.

Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de returnare în cazurile de cumpărător achiziționează produse greșit , greșit dimensiunea ,etc..

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ia inițiativa de a ne contacta.Vom încerca să răspundă în termen de 48 de ore.Problema de bază nu pot fi rezolvate de către lăsând un comentariu rău și deschiderea unei plângeri.O bună comunicare este premisa de a rezolva toate problemele.În plus, dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să nu uitați să ne dea de cinci stele lauda.Evaluarea ta este foarte importanta pentru noi.Dorința cumpărătorilor un cumpărături fericit!

  • Tip De Element: Laptop Ecran LCD
  • Nume De Brand: LALAWIN
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: LP140WFH SPM1
  • Cerere: Laptop
  • Număr parte: LP140WFH SPM1
  • Compatibil Marca: Universal Ecran

Adauga Comentariul Tau Acum