Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Sticla+Caz pentru Samsung Galaxy Watch 6 40mm 44mm Ecran Protector PC Acoperi Toate-în Jurul valorii de Bara de protectie Shell pentru Galaxy Watch 6 Accesorii

    (7.00) 5.00
(0 Recenzii)

14.35lei 2.22lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w498942

Material: Plastic

Model practic:

Samsung Galaxy Watch 6 40mm

Samsung Galaxy Watch 6 44mm

Pachetul include:

1 x Samsung Galaxy Watch 6 Acoperi Caz

Notă: nu include ceasuri inteligente

【De Material produs】Galaxy Watch 6 caz este realizat din greu PC-ul material și ultra-subțire HD temperat ecran protector.Se poate oferi toate-rotund de protecție pentru ceas, a preveni intrarea prafului de, și de a proteja ceasul de la zgârieturi și picături.

【Model compatibil】Caz Compatibil pentru Samsung Galaxy Watch 6 40mm/Galaxy Watch 6 44mm Ecran Protector Caz.nu se aplică la alte modele de Samsung ceasuri.Vă rugăm să confirmați modelul dimensiunea înainte de cumpărare.

【Precise Decupaj】 Galaxy Watch 6 40mm/44mm caz are decupaje precise pentru acces facil la toate controalele, senzori și funcții watch.Nu este nevoie de a scoate caz de protecție la încărcare, și este foarte convenabil pentru a instala și a elimina.

【Sensibil la atingere】Ultra-subțire de înaltă definiție temperat pahar ecran protector, păstrează originalul sensibilitate de răspuns de ceas, și să se asigure că cererea începe rapid, și vă oferă un metal-ca atingere.

  • Numărul De Model: Samsung Galaxy Watch 6
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Ceas De Cazuri
  • Carcasa Din Material: Plastic
  • Nume De Brand: Mptionx
  • Articol Diametru: 40mm 44mm

Adauga Comentariul Tau Acum