Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Pretinde Model Tigăi Faux Gătit Ustensilă Aliaj Pan Jucărie pentru Copii Fata

    (0) 0
(0 Recenzii)

35.04lei 16.84lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w48818

Caracteristici:

OOTDTY

De siguranță Material: Făcute de înaltă calitate din aliaj de materiale non toxice cu rezistente la uzură, care este cu siguranță performanță durabilă .

Realist Mini Pan Set de Jucărie: simulare bucătărie pentru a juca model mini pan set de jucărie, super realist cu pizza la tigaie, friptură în tigaie, potrivit pentru 1/6 1/12 casă de păpuși decor, recuzită fotografie.

Plin Scalate în Miniatură Pan Set: mini tigaie cu full scalate, replica real tigăi, cu stimulare și formare educațională pentru copii, stabilirea capacității lor cognitive de bucătărie și aduce distracție în timp ce ei pretind pentru a juca jocuri, copii să-și îmbunătățească sociale abilități de organizare, care, de asemenea, un bun joc interactiv pentru pentru a juca cu prietenii.

Jucarie Model: Acesta este doar un model de jucărie tigaie, nu poate fi utilizat ca unul real, vă rugăm să, de asemenea, să acorde o atenție și de a preveni copiii de a manca sau orice rănit din greșeală.

Gama larga de Aplicare: Potrivit pentru PAPUSA decoratiuni casa, rol pentru a juca jocuri și, de asemenea, o alegere excelentă pentru Păpuși accesorii sau recuzită fotografie sau acasă decor de masă.

pentru Cadou IDEAL pentru Copii sau Adulti: O alegere excelentă pentru copii cadou de ziua de nastere, cadou de Crăciun, pretinde pentru a juca cadou, care este potrivit pentru copii, copilul băieți și fete, potrivite pentru scena clădire și fereastra de afișare accesorii.

Caietul de sarcini:

Dimensiune produs: aprox. 3.6 x 2,4 cm/1.42 x 0.94 inch, 3.9 x 2.3 cm/1.54 x 0.91 inch

Material: Aliaj

Opțiune de culoare: sky blue/Verde/Galben/Roz/Rose red/Mov/Negru

Greutate neta: cca. 25g/0.05 kg

Pachetul Include:

1 Set Mini Tigaie Model Figurine de Jucărie (4pieces)

Notă:

Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

  • Varsta Recomanda: 14+y, 0-3y, 3-6y, 6-12y
  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum