Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Spalatorie Auto Mop Spuma Se Spală Chenille Perie De Curățare Parbriz Mătură Telescopic Perie Rotativă De Automobile Accesorii De Curățare

    (0) 0
(0 Recenzii)

138.25lei 69.12lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w48363

Puncte:

1. Design rotativ: 360 de grade de rotație de design Auto, Perie de Spălare se potrivește caroseriei, cu lacune în mașina de spălat, convenabil și flexibil, nici un unghi mort de curățare.

2. Stâlp extensibil: Spalatorie Auto Perie cu Mâner Lung pot evita întindere, îndoire sau răsucire pentru a obține locuri de muncă făcut, pentru că vine cu un stâlp telescopic pentru a satisface cerințele dumneavoastră pentru diferite înălțimi.

3. Nu Zero: Pentru Camion Spălare Perie foloseste un mop cap făcut de chenille material, are mai puternic capacitatea de decontaminare și puteți elimina cu ușurință murdăria, fără zgârieturi.

4. Dublu Disc de Proiectare: Masina de Perii pentru Spalat adoptă un dublu disc de design, care dublează eficiența, ceea ce face masina de spalat mai eficientă și economisirea forței de muncă.

5. Potrivit pentru mai Multe Ocazii: Mașină de Spălat Perii cu Pol este masina perfecta de spălare și de uz casnic produse de curățat pentru a curăța RVs, Suv-uri, autoturisme, camioane, ferestre mari, de uz casnic curățare, uscare și ștergerea prafului.

Caracteristici:

1. Masina se Spală Peria se rotește 360 de grade, se potrivește corpul, spala masina perfect, și este convenabil și flexibil.

2. Spalatorie auto Perie are o bună absorbție a apei, bun detergente, ușurința de a curăța, și de bună spumare funcție.

3. Masina se Spală cu Perie retractabil de aluminiu tija nu este ușor de rugină și este durabil.

4. Spalatorie auto Perie adoptă un dublu-disc de design, care dublează eficiența, ceea ce face masina de spalat mai eficientă și economisirea forței de muncă.

Caietul de sarcini:

1.Material: chenille + aliaj de aluminiu pipa + PP

2.Dimensiune: aproximativ 58cm/22.83 inch înainte de a se întinde, de aproximativ 85cm /33.46 inch în 1 întinde, despre 115cm/45.28 inch în două porțiuni

Lista De Produse:

1 x Perie de Spălare Mașină

Note:

1.Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

2.Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

  • Înălțime Element: 39cm
  • Caracteristici Speciale: Dublu Disc De Design
  • Tip De Material: chenille + aliaj de aluminiu pipa + PP
  • Element De Lungime: 56cm
  • Tip De Element: Bureți, Haine & Perii
  • Origine: China Continentală
  • Articol Greutate: 350g
  • Lățime Produs: 47cm

Adauga Comentariul Tau Acum