Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

SONOFF M5 Acar Comutator de Perete 80/ 86/ 120 Tip Perete Comutator Buton eWelink Aplicație de Control Pentru Alexa Google Acasa Alice Siri

    (0) 0
(0 Recenzii)

38.39lei 26.89lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w47899

SONOFF M5 Acar Comutator de Perete 80/ 86/ 120 Tip Perete Comutator Buton eWelink Aplicație de Control Pentru Alexa Google Acasa Alice Siri SONOFF Acar M5 este un mecanic de comutare inteligentă, care este disponibil în 1/2/3 canal, sprijinirea locale buton, Aplicația și control vocal.Prin eWeLink APLICAȚIE, puteți gestiona dispozitive în orice moment, nu vă faceți griji uita să opriți aparatele electrice atunci când te duci afară.

Vrei pentru a găsi rapid buton de comutare cu LED-ul indicator?Sau preferi să dormi bine fără perturbare de lumini?LED-ul indicator de pe buton poate fi ajustat la diferite luminozitatea pentru a satisface nevoia ta.

M5 sprijină de control vocal de lucru cu Alexa, Google Acasa, Alice Siri și comenzi rapide.Atunci când sunt ocupat, puteți activa lumina de vocea ta.

În plus, operat pe NSPanel inteligent scena comutator de perete pentru a face să vă controla lumina conectate sau electrocasnice pe un ecran tactil folosind un robinet, și are aceeași culoare ca NSPanel care oferă un consistent decor pentru a se potrivi stilul de acasa.

Un Telefon, O Casă

Prin eWeLink APLICAȚIE, puteți gestiona dispozitive în orice moment, nu vă faceți griji uita să opriți aparatele electrice atunci când te duci afară.

Apăsați și Du-te

Ca un inteligent comutator de perete, M5 adoptă butoane fizice pentru controlul local.Trebuie doar să apăsați butonul, luminile vor fi pornit.

Dublu la fel de Inteligent și în condiții de Siguranță

Rezistenta La Temperaturi Ridicate:

PC-ul V0 material asigură o înaltă rezistență la temperatură și excelent ignifugă.

Certificarea De Siguranță:

CE și UKCA certificate.Îndeplinirea în condiții de siguranță este garantat.

În Condiții De Siguranță Demontarea:

Separa de înaltă și joasă tensiune care aveți posibilitatea să demontați comutatorul în condiții de siguranță.

Reglați Lumina LED-uri pentru a Localiza în Întuneric

Vrei pentru a găsi rapid buton de comutare cu LED-ul indicator?Sau preferi să dormi bine fără perturbare de lumini?LED-ul indicator de pe buton poate fi ajustat la diferite luminozitatea pentru a satisface nevoia ta.

Obține Lucruri de Facut, Folosind Doar un Ordin

Suportă control vocal prin colaborarea cu Alexa, Google Acasa, Alice Siri și comenzi rapide.Atunci când sunt ocupat , puteți activa lumina de vocea ta.

Inteligent Scena Face Viața Mai Convenabil

Adauga un smart scena pentru a construi o legătură cu DW2-WiFi senzor de usa care se face lumina este pornit automat atunci când deschideți ușa.

Timp, Lumina

Puteți seta un program pentru M5 pentru a controla luminile.Când timpul este sus, lumina din dormitor poate fi pornit în mod automat.

4 Pași pentru a Instala

1. Pune modulul de alimentare în Comuta Cadru.

2. Puneți Comutatorul Cadru de mai sus caseta de montare.

3. Strângeți șuruburile.

4. Montați comutatorul modulului.

  • Nume De Brand: SONOFF
  • Suport: Dropshipping/En-Gros
  • Origine: China Continentală
  • Metoda de comunicare: Wi-Fi

Adauga Comentariul Tau Acum