Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Wireless Portabil Aspirator Auto 12000PA de Mare Putere ABS Portabil Aspirator fără Fir Curat

    (0) 0
(0 Recenzii)

130.96lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w460602

[12000PA Mare Putere de Aspirare] Un puternic motor fără perii este instalat în nostru wireless portabil aspirator auto.Upgrade-uri de putere de aspirare să 12000PA și îndepărtează eficient orice murdărie sau resturi,de a face tot felul de curățare ușoară.

[Multifuncțional] Noastră fără fir aspirator auto este echipat cu diverse duze care poate comuta între mai multe moduri:vid modul,praf suflantă modul.Se poate curăța nu numai zonele mari de praf,dar, de asemenea, în crevase.

[Reîncărcabilă și Ușor de Utilizat] a scăpa de tradiționale voluminoase incarcator,mâna noastră a avut loc curat masina de vid poate fi ușor încărcată oriunde cu un port USB.Cablul USB este echipat cu un indicator de încărcare.verde înseamnă complet încărcat și roșu înseamnă încărcare,de încărcare a face mai sigur și mai convenabil.

[Dimensiuni mici și Portabile] Acest portabil mini aspirator auto este suficient de mic pentru a se potrivi cu ușurință în mașină e cutie de depozitare,ușor de transportat pe drum.

Culoare:Negru

Material:ABS

Conținutul Pachetului:

1 * Gazdă

1 * lung Plat duza de aspiratie

1 * Timp de suflare duză

1 * cablu de Încărcare

1 * duză de Aspirație

1 * duză de Suflare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Putere (W): 500W
  • Nume De Brand: Cikuso
  • Funcția: Uscat
  • Origine: China Continentală
  • Tensiune (V): 6V

Adauga Comentariul Tau Acum