Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Stânga / Dreapta Transporta Ascuns Burta Trupa Toc Invizibil Betelie Toc Husa Toc Portabil Toc Curea Lata

    (0) 0
(0 Recenzii)

59.75lei 41.83lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w45921

Descrieri:

1. Buzunar cu fermoar: Cu fermoar metalic este mai fina si poate fi folosit pentru a stoca monede, chei și alte articole.

2. Interior non-slip material: introducerea de elemente mai ferm și nu este ușor să cadă.

3. Înapoi fixare curea: Nylon material este mai puternic și poate fi purtat prin talie.

4. Material de înaltă calitate: de înaltă calitate de material de scufundări, rezistent la uzura si durabil, puternic și durabil centura.

5. Usoare: mic volum de depozitare, usor, nici o povară pe drumeții și activități în aer liber.

Caietul de sarcini:

Nume: multifunctional centura

Material: material de scufundări

Dimensiune: 102x16cm/40.16x6.30in

Greutate: 257g

Lista de ambalare:

1 x Burta Trupa Holste

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Robust și de Lungă durată】Această Burta Trupa Toc este fabricat de înaltă calitate material de scufundări, fund sac este robust și are o lungă durată de utilizare, și poate proteja de apă.

2.【Respirabil și Confortabil】Această Burta Tocul are o respirabil și -realizarea sistemului de disipare a căldurii, și de ventilație.E mult mai confortabil transportă o încărcătură grea și ameliorează stresul pe talie.

3.【Quick Draw】Confort Tac Burta Trupa Tocuri oferi o securitate și pentru a permite o remiză rapidă.Suplimentar, telefon mobil dimensiuni Accesoriu de buzunar și o mică husă pentru orice nevoi suplimentare.

4.【Simplu să Funcționeze】vei uita că porți Ascuns Burta Trupa Toc, simplu de utilizat și în condiții de siguranță și ușor pentru a transporta ascuns, volumul de stocare este mic, iar greutatea este de lumină.

5.【Practice în Utilizare】Noastre Transporta ascuns Toc este perfect pentru afaceri, casual, de călătorie, ciclism, plajă, și utilizarea de zi cu zi.Funcționează perfect ca un sling umăr pachet, purta acest sling geanta pe umăr confortabil, sau peste piept pentru a menține mâinile libere.

  • Aplicabile Oameni: Copii
  • Origine: China Continentală
  • Varsta: De mai sus 13

Adauga Comentariul Tau Acum