Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Papusa Canapea Papusa Mobila 1/12 Scalate DIY Casă de Păpuși Jucării Mobilier Canapea Jucarii Papusa Casa Accesorii Pretinde Joc Jucarii Pentru Fete

    (0) 0
(0 Recenzii)

29.15lei 11.68lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w44749

În căutarea pentru un plus fermecător pentru casa ta papusa decor?Papusa noastra Canapea este potrivit pentru nevoile tale!E robust si durabil, perfect pentru ore de distracție de redare.În Plus, este convenabil și mijlocii de a ocupa o suprafață mică și ușor de depozitat atunci când nu este în uz.Surprinde pe cei mici cu un Cadou Perfect, care îi încurajează să se distreze și de a folosi imaginatia lor!

Caietul de sarcini:

Material: lemn+textil

Canapea Single dimensiuni: lungime 8,2 cm/3.23 cm, latime 6.4 cm/2.52 cm, inaltime 7.2 cm/2.83 cm;

Canapea extensibilă, dimensiuni: lungime 13,5 cm/5.31 cm, latime 6.4 cm/2.52 cm, inaltime 7.2 cm/2.83 cm;

Greutate:

Set complet de canapea (cutie): 260g (cu ambalaj interior cutie)

Canapea extensibilă (sac): 80g

Canapea Single (sac): 50g

Lista De Produse:

Canapea Single*1

Perna*1

sau

Canapea extensibilă,*1

Perna*2

sau

Canapea extensibilă,*1

Canapea Single*2

Perna*4

Note:

Din cauza de iluminare diferite și setările de pe ecran, culoarea produsului poate fi ușor diferită de imagine.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-3cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Distracție Creative: distreaza-te DIY cu aceasta Papusa Canapea care vă permite să vă folosiți imaginația și creativitatea.Puteți să-l utilizați cu alte miniaturale de mobilier pentru a decora o casă de păpuși și de a crea propriul dvs. confortabil scene.

2.Miniatura Farmec: Adauga un feeric atingere a ta casă de păpuși cu acest superb artizanale canapea.Sale meticulos detaliază la un 1:12 raport creează un realist și piesă ochi-prinderea, care este sigur de a impresiona.

3.Depozitare ușoară: Aceasta Papusa in miniatura Canapea efort se potrivește cele mai multe case papusa, făcându-l ideal pentru case cu spațiu de stocare limitat.Cu designul său compact și de dimensiuni mici, puteți cu ușurință tuck departe atunci când nu este în uz, menține copilul dumneavoastră se joacă în ordine și dezordine-free.

4.Sigur Redare Garanție: Cu lemn de înaltă calitate și material pânză, aceasta Papusa Canapea oferă un robust și durabil experiența redare pentru copii.Nu bavuri sau margini aspre care ar putea afecta mâinile.

5.Cadou minunat: vă Îmbogăți redare copilului dumneavoastră cu această Păpușă Canapea - cadoul perfect pentru a inspira creativitatea și imaginația.Un cadou minunat pentru Ziua copilului, zilele de naștere, de Crăciun sau pentru băieți și fete

  • Material: De pluș
  • Varsta Recomanda: 14+y
  • Origine: China Continentală
  • Certificare: China certificate (3C)

Adauga Comentariul Tau Acum