Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Drăguț Bunny Suport Stilou din Lemn de Paști Titularii de Creion Portabil Creion Cupa Pentru Radiere Conducători Creioane colorate Amuzant DIY Suport Stilou Pentru

    (0) 0
(0 Recenzii)

18.06lei 9.01lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w43945

Restructura birou sau acasă decor cu Noutatea Titularii de Creion!Adăugarea de o atmosferă plăcută și oferă multifuncțional de stocare, aceste titularii nu sunt ușor de a deteriora sau deformate.Cu largă utilizare, sunt perfecte pentru vacanțe și ține-ți creioane organizat.

Caietul de sarcini:

Nume: Bunny Drăguț Suport Stilou

Material: lemn

Greutate: aproximativ 100 g

Dimensiune produs: despre 24x11x10.5cm/9.45x4.33x4.13 inci

Lista De Ambalare:

1*Cute Bunny Pen Holde'

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Convenabil de a Folosi: Să iepuras adorabil stilou titularul aduce un plus de fantezie pentru munca ta.Vopsea cu culori vibrante pentru o distracție, unic atingere.Efort funcțional și fermecător drăguț.

2.Stocarea de Elemente Diferite: Modernizarea munca ta cu nostru Drăguț Bunny Stilou Titularul, capabil de a deține pixuri, radiere, rigle, creioane, markere și chiar pensule de machiaj, făcându-l un must-have multifunctional organizator pentru birou.

3.Durabil și de Lungă Durată: Fabricat din lemn de înaltă calitate material, acest iepuras drăguț stilou titularul nu este ușor pentru a obține deteriorat sau deformat, și este sigur de a utiliza pentru o lungă perioadă de timp.

4.Larg de Aplicare: Ideal pentru organizarea articolelor de papetarie de la școală, de studiu, de muncă, sau acasă.Acest iepuras drăguț suport pentru pix este perfect pentru pixuri, creioane și markere, sau chiar make-up perii și periuțe de dinți.Utilizarea sa este mai mult.

5.Cadou atractiv: Acest iepuras drăguț stilou titularul va înveseli birou și de a face sa zambesti de fiecare dată când îl folosiți.Este un cadou foarte bun pentru a exprima dragostea ta și de îngrijire pentru prietenii și familia pe zile de naștere, vacanțe, sau orice ocazie.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum