Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Auto Lustruire, Șlefuire A Sticlei Degresant Curat Film De Ulei Masina Pastă De Curățare Parbriz Ștergător Parbriz Geamuri

    (0) 0
(0 Recenzii)

36.21lei 25.35lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w43722

Experiență puternic de indepartare a petelor cu parbriz film de ulei curat.Restabili masina ta e de sticlă pentru a forma inițială și de a îmbunătăți vizibilitatea în vreme umedă.De ani de zile de încăpățânat film de ulei, ștergeți uniform cu o cârpă curată.

Nume: Masina De Pahar De Ulei De Film Remover

Capacitate: 80g

Termen de valabilitate: 3 ani

Principalele ingrediente: apă distilată, ulei de film remover, surfactant, etc.

Condiții de depozitare: 0~40℃

Lista De Pachete:

Masina De Pahar De Ulei De Film Remover *1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri, culoarea elementului și cea din imagine ar putea avea o nuanță.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Efort de Curățare: mașina Noastră sticlă de ulei de film remover este cea mai sigura solutie pentru a elimina pelicula de ulei, guma de mestecat, apă, petele și murdăria persistentă de mărci, lăsând paharul în căutarea de brand nou.Nu răzuire sau instrumente necesare - trebuie doar să se aplice și șterge-o de cristal clar de sosire!

2.Sticlă Rejuvenator: Revigora masina ta e de sticlă și să-și restabilească original transparență fără efort.Nostru film de ulei remover eficient desprinde acoperiri impermeabile, fără a deteriora calitatea de sticlă, făcându-l să uite de brand nou.

3.Viziune de noapte Ameliorator: Prin eliminarea ștergătorului sări și efecte de ceață, această mașină de pahar de ulei de film remover îmbunătățește vizibilitatea pe timp de noapte și în vreme umedă, dovedindu-se a îmbunătăți siguranța șoferului și viziune.

4.Simplu și Convenabil: Convenabil elimina încăpățânat ulei de filme din masina ta pahar cu efort Mașină de Pahar de Ulei de Film Remover.Se aplică mai curat pentru zonele uleioase, apoi ștergeți în mod uniform cu o cârpă curată pentru operație simplă și rapidă, fără nici o cerință de expertiză sau echipamente.

5.Versatil Putere de Curățare: Spune la revedere de la încăpățânat pelicula de ulei de pe parbrize si oglinzi, precum și orice altă suprafață de sticlă cu mașina noastră sticlă de ulei de film remover.Cu nici un ștergător de rebound sau alte probleme, vă puteți baza pe solutia noastra pentru a aborda dur de curățare provocări în casa si masina.

  • Articol Greutate: 80g
  • Origine: China Continentală
  • Element De Volum: 80g
  • Numărul De Model: Auto Glass Cleaner

Adauga Comentariul Tau Acum