Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

În interiorul Mașinii Cleaner 500ml Acoperiș Masina Spumă Curat Detergent Universal Detaliază Aprovizionarea Cu Compusul Biologic Enzime & Rotativ

    (0) 0
(0 Recenzii)

101.31lei 50.65lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w42270

Interioare Auto Spray Cleaner - Elimina Pata Eficient

Vrei să-ți păstrezi mașina de interior curat?Încercați această mașină interior spray cleaner care poate elimina petele eficient.Ea are o rapidă descompunere și neutru formula, care este sigur pentru masina ta.Se lucreaza pe masini, camioane si alte vehicule.Doar spray-l pe pata si se sterge.Nu uitați să întoarceți duza de pe după utilizare.

Caietul de sarcini:

Nume: Interior Curat Masina

Material: Compus Biologic Enzime

Volum: 500ml

Dimensiune: 20*6 cm/7.9*2.4 în

Lista de ambalare: 1*Foam Cleaner pentru Masina

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Elimina Pata Eficient: Aceasta masina interior spray cleaner are de 16 ori mai îndepărtarea petelor de putere decât un detergent obișnuit.Se poate șterge o varietate de pete, cu mulți agenți activi.Pur și simplu pulverizați și ștergeți pentru a vedea diferența.

2.Rotative Întrerupător: Cu un comutator rotativ, acest interior auto spray cleaner vă permite să reglați spuma spray ca ai nevoie.Doar porniți-l în sus la "ON" pentru a pulveriza cleaner, sau în jos pentru a "OFF" pentru a opri spray și închide duza.Este simplu de utilizat și să se evite risipa.

3.Rapid de Descompunere: Aceasta masina interior curat spray conține compus eficient componentele care pot paravan de sudura descompune murdăria persistentă și lasă nici un reziduu.Acesta este un mare cadou pentru șoferii care doresc să-și păstreze interiorul masinii curat.

4.Neutru Constitutive: Aceasta masina interior spray cleaner are o neutru formula care nu dăunează masina sau de sănătate.Ajunge cu ușurință la mașina de acoperiș și alte pete greu, ceea ce face masina ta fără pată.

5.Aplicarea universală: Aceasta masina interior spray cleaner îndepărtează praful și petele de orice interiorul autovehiculului.Îl puteți folosi pe masini, camioane, Suv-uri, și alte vehicule.Masina ta va fi curat în câteva minute.

  • Caracteristici Speciale: Detergent Spumă Spray
  • Extern De Certificare De Testare: ce
  • Element De Volum: 500ml
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: Interior Curat Masina

Adauga Comentariul Tau Acum