Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Decor De Halloween Infricosator Perna Fantoma Drăguț De Pluș Fantomă În Formă De Pernă Duhul Animal De Pluș

    (0) 0
(0 Recenzii)

59.21lei 19.56lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w418268

Decor de Halloween Infricosator Perna Fantoma Drăguț de Pluș Fantomă în Formă de Pernă Duhul Animal de Pluș [Duhul Perna de Halloween]Adorably înfiorător!Fantoma distracție perne pot fi afișate pe canapea, dormitor, living, veranda, terasa sau setare pentru a decora casa ta în aer liber, care va face toată lumea entuziasmat la prima vedere de ea!

[Materiale]Nostru fantomă drăguț de pluș selecție de înaltă calitate de pluș scurt, umplut cu moale de bumbac pp, simt moale, se simt confortabil.Manopera excelente, folosind detaliate cabluri interne tehnologie, puternic și nu este ușor de a deteriora.

[Size]20 cm / 7.9 inch.Acesta poate fi folosit ca o perna decorativa pe o canapea, scaun, pat, sau chiar în mașină.

[multifuncțional]Nostru de Halloween perne poate fi folosit ca o casă sau de partid ornament, ca o fotografie prop, sau ca un suport lombar, care va face mai confortabil și relaxat când sunteți așezat într-un scaun tare sau pe sol.

[Cadou Perfect]Nostru de Halloween Living perne decorative sunt Perfecte și frumoase cadouri pentru mame, prietene, surori, prieteni, colegi, vecini, etc. de Halloween, zile de naștere sau alte sărbători, care vă va arăta grijă și de a îmbunătăți relația ta.

Culoare:alb

Material:bumbac

Conținutul Pachetului:

1 x Fantomă Pernă

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Material: Plastic
  • Origine: China Continentală
  • Ocazie: Halloween

Adauga Comentariul Tau Acum