Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Ziua îndrăgostiților Decorative Perla Cununa Creative Cuplu Aniversare Zi de Decorare Dragoste Perete Coronite pentru Usa din Fata cu Lumini

    (0) 0
(0 Recenzii)

133.54lei 62.74lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w408902

Ziua îndrăgostiților Decorative Perla Cununa Creative Cuplu Aniversare Zi de Decorare Dragoste Agățat de Perete Aranjament

Caracteristici:

Mai MULTE APLICAȚII: vara Noastră coroană cererea poate fi atât în interior cât și în aer liber, amestecând bine cu o atmosfera de primavara.Puteți să-l atârna pe ușa de la intrare, living, șemineu, dulapuri, pereti, ferestre, rafturi, precum și orice alte locuri care iti plac.

Oferă produse de calitate și eficientă după-saless serviciu.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi o soluție cât mai curând posibil.

Vivids formă naturală de mare pentru interior, în aer liber, petrecere de Craciun, hol, veranda, de perete, de fereastră și șemineu.Perfect integrat în orice locație.Face acest loc spumante.

EXCELENT MATERIAL: primăvara Noastră artificială coroană de flori este de 100% s lucrate manual și a făcut din mare qualitys că nu este ușor să se estompeze sau rupe.Acesta poate fi durabil pentru mulți ani și nu necesită întreținere specială.

Ai încredere în mine, prietenii tăi vor iubi acest cadou foarte mult, pentru că este atât de captivant

Descriere Produs:

Ziua îndrăgostiților Decorative Perla Cununa Creative Cuplu Aniversare Zi de Decorare Dragoste Agățat de Perete Aranjament

Material: altele

Culoare: ca imagine arată, (din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea poate avea o ușoară diferență de culoare.vă rugăm să asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda, vă Mulțumesc!)

Pachetul greutate: 160g

  • Forma: Runda
  • Origine: China Continentală
  • Material: Plastic

Adauga Comentariul Tau Acum