Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Incalzitor Tubulatura Conductei De Tamplarie Conector Universal Auto Accesorii Auto Legătură Conductă De Aer Conector Conducta Adaptor Universal

    (0) 0
(0 Recenzii)

34.31lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w40653

Transforma diminetile cu Parcare Încălzire Adaptor Converter!Disponibil în 75mm, 60mm, sau 42mm opțiuni, această durată adaptor se potrivește perfect în compartimentul motor - nu de forare sau de tăiere necesare.Bucurați-vă de o iarnă confortabil naveta cu acest aplicabile tip adaptor care promite o durată lungă de viață.

Tip de element: Parcare de încălzire a conductei de evacuare adaptor

Caietul de sarcini: 75mm, 60mm, 42mm

Produs material: ABS

Temperatură de utilizare: sub 120 (℃)

Lista De Pachete:

Incalzitor Canalizarea Reductor Adaptorul Gurii De Evacuare *1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri, culoarea elementului și cea din imagine ar putea avea o nuanță.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Compatibilitate perfecta: Asigura o potrivire perfectă pentru masina ta conductă de aer conector cu încălzire canalizarea reductor adaptorul gurii de evacuare.Disponibil în 75mm, 60mm, si 42mm dimensiuni și în picioare doar 10cm inaltime, e perfect auto piesa de schimb, care nu va deteriora vehiculul dumneavoastră.

2.Excepționale Conector Funcția: Acest incalzitor canalizarea reductor adaptorul gurii de evacuare eficient conectează diferite dimensiuni si forme de liniile de vid și de cauciuc furtunuri ale încălzitorului.Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca un lichid de răcire furtun conector din compartimentul motor, oferind maximum de versatilitate pentru toate furtun de conectare are nevoie.

3.Durabil și în condiții de siguranță: de rezistent la uzura, rezistent la temperaturi ridicate material ABS, acest incalzitor canalizarea reductor adaptorul gurii de evacuare are o durată lungă de viață și poate rezista la acid și alcaline.

4.Intuitiv de Instalare: Conectați conducte furtun de efort în câteva minute cu Încălzire Canalizarea Reductor Adaptorul gurii de Evacuare.Nu de foraj sau de tăiere este necesar, pur și simplu fixați adaptorul în loc și înlocui deteriorat priza conectori fără unelte speciale.

5.Pentru Optim Eficiența de Încălzire: Încălzire Nostru Canalizarea Reductor Adaptorul gurii de Evacuare asigură o potrivire perfectă pentru conducte tuburi, făcându-l ideal pentru Propex de tip Aplicabil și alte suflare sisteme de încălzire.

  • Tip: Incalzitor Electric
  • Origine: China Continentală
  • Piese: Asamblare
  • Caracteristici Speciale: Durabil și în condiții de siguranță

Adauga Comentariul Tau Acum