Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

2X Air Fryer Trei pot fi Stivuite Dehydrator Rafturi Pentru Gowise Ninja din Oțel Inoxidabil Friteuza Aer Raft a se Potrivi Toate 4.2-5.8 QT

    (0) 0
(0 Recenzii)

233.40lei 128.38lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w403548

Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

Compatibil pentru:potrivit pentru toate standard air fryer 4.2 Qt, 5.3 Qt, Qt 5.5, 5.8 Qt, 6.8 Qt și mai XL aer friteuze, presiune aragaz și cuptor,compatibil cu cele mai multe friteuza aer branduri, cum ar fi Gowise statele UNITE ale americii, , Ninjia,Cozyna, etc. Dimensiune mai mare, care pot fi Stivuite design fără risipă de spațiu de friteuza aer.Satisface nevoile întregii familii.

Ușor de Utilizat:pot fi Stivuite design oferă confort excepțional pentru a salva friteuza aer sau oala sub presiune spațiu, puteți face diverse alimente cu friteuza aer sau oala sub presiune, în același timp.Puteți reduce, de asemenea, straturi de tăvi în funcție de cantitatea de alimente, deoarece acestea sunt în mod individual de îndepărtat.

Trei pot fi Stivuite Straturi Rack - Există 3 tăvi detașabile oferă o mulțime de cameră pentru uscarea orice, de la fructe și carne ,deshidrator sta face mai ușor ca niciodată pentru a deshidrata fructe și carne, de blocare în substanțe nutritive și de a crea alimente delicioase într-un du-te.

Materiale de înaltă calitate : Realizate din oțel inox 304 pentru utilizarea de lungă durată și mașină de spălat vase în condiții de siguranță,nu vă faceți griji despre orice substanțe chimice periculoase, bucurați-vă de amuzant și mese sănătoase în fiecare moment.Ușor de curățat mașină de spălat vase.

Utilizarea pe scară largă-- potrivit pentru toate 4.2 Qt, 5.3 Qt, Qt 5.5, 5.8 Qt aer friteuze, aer friteuză cuptor,Oala , cum ar fi Ninja,Gowise statele UNITE ale americii, , Cozyna, Ninjia Foodi etc. Patru pot fi Stivuite Straturi Rack nici o risipă de spațiu de friteuza aer.Satisface nevoile întregii familii.

Nume:Air Fryer Rack

Stil:3 Straturi

Culoare:argint

Material:otel Inoxidabil

Conținutul Pachetului:

2 x air fryer rack

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum