Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Blocare Lubrifiant Mai Puternică Penetrare Ușă Fereastră De Blocare Lubrifiant Balama Usa Ulei Lubrifiant Multifuncțional Pentru Biciclete Biciclete Lanț

    (0) 0
(0 Recenzii)

55.81lei 27.88lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w39834

Blocare Lubrifiant Mai Puternică Penetrare Ușă Fereastră De Blocare Lubrifiant Balama Usa Ulei Lubrifiant Multifuncțional Pentru Biciclete Biciclete Lanț

Puncte :

1.Material de încredere: Noastre de blocare lubrifiant este realizat din materii prime de înaltă calitate, care nu irita pielea sau poluează mediul.Are un miros și ecologic formulă care asigură o funcționare silențioasă și sigură de performanță de încuietori.

2. Mai puternic Capacitatea de Penetrare: Această blocare lubrifiant are un bun efect de lubrifiere și pătrunde rapid în miez de blocare, nu este ușor să se condenseze.Rezolvă zgomot anormal și deschide fără probleme.

3.Îmbunătățit Performanțele de Siguranță: Această blocare lubrifiant este special conceput pentru uși și ferestre, încuietori, ajutându-le să funcționeze fără probleme și în siguranță.De asemenea, extinde durata de viață de încuietori dvs., economisind bani și hassle.

4.Utilizare universală: Aceasta blocare lubrifiant nu este doar rezistent la uzură și profund lubrifiate, dar, de asemenea, pot ocupa de uși și ferestre lacate, instrumente de precizie, echipamente de cusut, și alte scenarii.Ea are, de asemenea, anti-rugina proprietăți de a proteja încuietori de corozive.

5.Ușor de Utilizat: Această blocare lubrifiant este simplu și convenabil de a opera.Acesta este mic și ușor, făcându-l ușor de transportat și depozitat.Puteți să-l utilizați pentru lubrifierea și întreținerea oricând și oriunde.

Descriere:

Nostru profund unse spray ține ușa și fereastra se închide desfășoară fără probleme.Ușa noastră blocare lubrifiant rezolvă cu ușurință zgomot anormal si nu irita pielea.

Caietul de sarcini:

1. Numele produsului: Ușă și fereastră de blocare lubrifiant

2. Capacitate: 100ml

3. Caracteristici produs: Acest produs conține ulei mineral rafinat, care poate preveni eficient rugina, lubrifia, praf-dovada, și non-stick; și poate pătrunde rapid în suprafață de produse de îngrijire a pielii, reducând efectiv uzura, pe termen lung, anti-uzură, și reducerea zgomotelor anormale.

Pack Li st:

Blocare lubrifiant*1

  • Nume De Brand: PW INSTRUMENTE
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: Blocare Lubrifiant

Adauga Comentariul Tau Acum