Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

2X Smart Plug, 16A Wifi de Control de la Distanță Inteligent Priza Cu Putere Funcția de Monitor,Pentru Tuya de Viață Inteligentă Alexa UE Plug

    (0) 0
(0 Recenzii)

210.08lei 128.15lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w39368

[În aer liber Dop Inteligent] Cu în aer liber, Wi-Fi Conectați, puteți controla lumini, pompe si alte dispozitive, folosind telefonul inteligent oriunde și oricând.Porniți Lumini de Vacanță sau programul de aspersoare chiar fără a merge afară.

[Nu Hub Obligatoriu] Acest lucru în aer liber plug funcționează cu Wi-Fi de acasă - nu hub este necesar.Doar descărca aplicația, porniți inteligent jack on sau off și bagă-l în priză.De asemenea, funcționează cu Alexa, Google Asistent.

[Compatibilitate] în aer liber, Inteligent Intemperii Mufa este compatibila doar cu 2.4 GHz rețelele Wi-Fi.Când prize nu sunt în uz, ele ar trebui să rămână închis cu un capac rezistent la apa.

[De Control] Folosind Wi-Fi de acasă, rândul său sezon luminile de pe sau off de la distanță de oriunde.Da ieșire inteligent un nume unic, pentru un control precis.Adresați-vă asistent de voce pentru a activa stereo și începe seara de muncă în piscină.

[Caracteristici de neegalat] design Compact îl face ușor pentru a instala.Caracteristici, cum ar fi capac de silicon, praf si intemperii de protecție și de acces general, inteligent în aer liber plug face controlul în aer liber spații mai convenabil.

[App Control de la distanță Cu smartphone-ul sau tableta, controla de la distanță wifi smart plug cu Viață liberă inteligent sau TuyaSmart Aplicația de oriunde, oricand.Ușor de a gestiona electrocasnice.

[Schimbul de informații și de Grup de Control] Un robinet pentru a partaja un smart plug cu un membru al familiei dumneavoastră prin intermediul aplicației pentru a elimina suplimentare procesele de configurare.

[Smart Script] a Crea propria scenă pentru a activa/dezactiva aparatele de uz casnic în modul de călătorie, modul acasă, temperatură, umiditate sau alte conditii.

Plug Tip:UE Plug,acesta se aplică în Indonezia, Germania, Franța, Spania, Italia și așa mai departe

Culoare:verde+negru

Material:plastic

Tensiune de alimentare: AC 220V

Conținutul Pachetului:

2 x aer liber Smart Plug

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum