Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Masina De Inghetata, Inghetata Rola Farfurie, Cu 2 Spatule De Plastic, Foarte Potrivit Pentru Inghetata Artizanala, Congela Iaurt

    (0) 0
(0 Recenzii)

178.13lei 122.90lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w366219

Masina De Inghetata, Inghetata Rola Farfurie, Cu 2 Spatule De Plastic, Foarte Potrivit Pentru Inghetata Artizanala, Congela Iaurt

Super rapid și ușor de utilizat.Nu este nevoie de putere, trebuie doar să se toarnă amestecat ingredientele pe o congelarea rapidă suprafață, așteptați câteva secunde până când toate ingredientele sunt înghețe , și se amestecă cu 2 spatule.

E frig, umed, și sănătos.Acest filtru de inghetata este echipat cu un puternic lichidului de răcire, care trebuie să fie complet înghețe înainte de a începe reteta.Fi sigur de a transforma mașina peste și puneți-l la congelator pentru mai mult de 12 ore.Este recomandat să-l folosească pentru 24 de ore.

Inghetata tava poate fi folosit nu numai pentru a face crema de gheață, dar, de asemenea, pentru a face freeze iaurt, noroi, și înghețată.Puteți adăuga ingrediente în funcție de preferințele dumneavoastră și pentru a evita adăugarea de aditivi alimentari în magazine de înghețată.

Rolling inghetata de bord poate fi folosit pentru a face crema de gheață, fulgi de zăpadă, înghețată și să înghețe yoga.Acest soft masina de inghetata poate fi, de asemenea, folosit ca un fel de mâncare rece pentru a păstra feluri de mâncare, cum ar fi preparate reci, fructe și nisip proaspăt în vreme caldă.

Inghetata rece placa design-ul este mic și în condiții de siguranță, potrivit pentru utilizatorii de toate vârstele, și foarte potrivit pentru copii.

dimensiune:26x21x3.5cm

Material:Plastic + otel inoxidabil

culoare:Alb

Conținutul Pachetului:

1 x masina de inghetata

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Putere (W): Alte
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: FGHGF
  • Capacitate: 500ml

Adauga Comentariul Tau Acum