Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Ceai cafea Filtru Filtru Intern de Presiune Fierbător Camping Mini filtru de Cafea/ Ceai Infuzie Rece Filtru de Cafea 12OZ

    (0) 0
(0 Recenzii)

70.12lei 52.60lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w355948

[Ultrafine Filter]filtrul de aceasta presa franceza este format din ochiuri foarte fine, care pot filtra eficient zaț de cafea și extract de cafea uleiuri aromatice și arome subtile.

[Rezistente la căldură de Sticlă]franceză filtru de cafea este echipat cu rezistente la căldură de sticlă borosilicată cupe, elegant, PP cadru, face turnarea cafea mai ușor și previne tremura.

[Multiple]Aceasta presa franceză poate fi folosit ca un filtru de cafea, fierbator ceai sau spumant de lapte.Potrivit pentru biroul de acasă și activități în aer liber, cum ar fi camping, petreceri de familie.

[Ușor de Utilizat]O ceașcă de cafea poate fi preparată în câteva minute. 12oz/350ml Presa franceză pentru ceașcă de cafea perfectă.Întregul corp este detasabila, foarte usor de curatat.Masina de spalat vase în condiții de siguranță.

[Cadou rafinat]Acest mic franceză de presă vine într-o cutie frumoasă, care este un cadou perfect pentru prieteni și familie.

dimensiune:17 x 17 x 8 cm

Material: Sticla+PP

culoare: alb

Conținutul Pachetului:

1 x Presa franceză

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum