Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Smart Amprenta Ușă De Blocare Parola De Blocare Electronic, Blocare Electronic Aliaj De Aluminiu Negru Pentru Dormitor Home Hotel Apartment

    (0) 0
(0 Recenzii)

358.29lei 150.47lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w35562

Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

Smart Amprenta Ușă De Blocare Parola De Blocare Electronic, Blocare Electronic Aliaj De Aluminiu Negru Pentru Dormitor Home Hotel Apartment

[360°de Identificare a Amprentelor] pârghie de blocare a dispune de o mai sensibile cititor de amprente, care poate recunoaște amprenta în doar 0.3 secunde și de a debloca ușa ta în 1 secundă.E mai rapid decât să bâjbâie pentru cheie.Mare de dispozitive inteligente pentru casa, hotel, apartamente si birouri

[ÎNCĂRCARE de URGENȚĂ] tastatura mâner de ușă are nevoie de 4 baterii AAA (Nu sunt incluse), are o baterie slabă funcție de alarmă și vine cu un port USB pentru încărcare de urgență.

User-friendly și Multifuncțional: Ușor de a adăuga sau șterge utilizatori în câteva secunde.Toate Setările pot fi ușor de operat de pe administratorul app, includ adăugarea de amprente, interacțiune voce, cod de acces personalizat, de a debloca dosarele de urmărire, trecerea/user mode, auto lock timp de întârziere, etc.

Avansate: Utilizarea cea mai recentă versiune a biometrice senzor de amprentă digitală pe blocare de amprente, de 0,1 s timpul de scanare, și de a debloca instant.Cu LED-uri Tastatura Touch, puteți introduce coduri, chiar și în întuneric.Usor de instalat: Nu cabluri, nu de foraj și de a salva costul de lăcătuș, puteți instala cu ușurință de blocare a tastaturii de tine doar cu o șurubelniță.

Potrivit grosime ușă:35-50MM (dacă ușa grosime depășește intervalul de mai sus, vă rugăm să rețineți specifice grosime ușă să se adapteze la șurub adecvat accesorii).Metode de deblocare: amprente deblocare și mecanice cheie de deblocare, numărul de amprente grupuri: 30 de grupuri.Mecanice cheie trebuie să fie păstrate în mod corespunzător în fața ușii.Alte funcții: normal deschis de selectare a modului (în mod normal, modul deschis, usa de blocare este mereu deschis) sunet de Sonerie solicită, indicând lumină de navigație

Model:GM3-DZ

Operațiunea metoda de setare:

(1) Introduceți setările prin apăsarea lungă amprentă cap, și urmați de lumină și sunet vă solicită să introduceți utilizatorul, în mod normal, modul deschis, și de a restabili setările din fabrică.Consultați instrucțiunile sau configurare video pentru detalii.

(2) Partea din spate butonul de setare în compartimentul pentru baterii, are functii de normal deschis modul de selecție și resetare fabrică.Apăsați scurt o dată: activați întotdeauna pe modul.Apăsați scurt din nou: opriți întotdeauna pe modul.Apăsați și țineți apăsat pentru aproximativ 8 secunde, până când indicatorul luminos clipește roșu și de presă: revenirea la setările din fabrică.

(3) În mod normal, modul deschis, administratorul de amprente poate fi, de asemenea, folosit pentru a opri în mod normal, modul deschis prin apăsarea amprentă cap.

Capacul compartimentului pentru baterie adoptă magnetic de aspirație și poate fi îndepărtată ușor de presare de jos.

Sursă de alimentare de urgență: USB port de încărcare (Tip C).Atunci când bateria este în afara de putere, o putere banca poate fi folosit temporar de încărcare și de a debloca portul USB de încărcare.

Tratament de suprafață: pulbere de pulverizare

Standard de blocare a corpului:60-70MM reglabil de blocare a corpului

Putere Suplly:4 x baterii AAA(bateriile Nu sunt incluse)

Culoare:Negru

Material:aliaj de Aluminiu

Dimensiune:Acoperire diametru:70mm, Mâner dimensiune:150mmx28mm

Conținutul Pachetului:

1 * panou Frontal

1 * panoul din Spate

1 * Blocare

2 * Cheie Mecanică

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Te rog, crede nostru de servicii pentru clienti fidelizarea personalului și mâner capacitatea.Nu da cu ușurință o evaluare negativă și feedback-ul rău stele .Pentru că evaluarea este în imposibilitatea de a schimba ,feedback-ul nu se poate schimba, Avem nevoie de a comunica și de a înțelege reciproc.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați www.tractoare-foton.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

3. Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum