Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Friteuze Accesorii Friteuza Aer Husa Silicon Husa Silicon Rezistent De Înaltă Calitate, Practice, Aparate Mici De Bucatarie

    (0) 0
(0 Recenzii)

3.67lei 1.86lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w352764

Caracteristici:

*Fabricat din material de înaltă calitate, durabil și practic de a utiliza.

*Proiectat pentru Instant Vortex Gourmia Cosori și alte friteuza aer tăvi.

*Aceste bara de protecție din cauciuc piese poate proteja bine friteuza aer de a fi zgâriat, atunci Când gratar placa cu tampoane din silicon este plasat în sau scoase din friteuza aer, din cauciuc sfaturi poate preveni metalice de frecare unul împotriva celuilalt, extinzând astfel durata de viață a friteuza.Asigura utilizarea normală a tava de copt daca tampoane din silicon este deteriorat, nu trebuie să înlocuiască toate.

*Atunci când gratar placa cu tampoane din silicon este plasat în sau scoase din friteuza aer, din Cauciuc Sfaturi pentru a preveni metalice de frecare unul împotriva celuilalt, astfel protejând eficient de acoperire interior de aer friteuza de la zgarieturi.

*Doar introduce friteuza aer înlocuire picioare de cauciuc în găurile de pe partea de aer friteuza tigaie grill, ușor să demontați și curățați, de economisire a timpului, utilizarea pe termen lung.

Conținutul Pachetului:

4x Air fryer Caz de Silicon

Notă:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

  • Tip: Instrumente De Specialitate
  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum