Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Degetul mare Pian Kalimba Instrumente Muzicale 21 Cheie Kalimba Pentru Performanță de Înregistrare Cheie-down Design Mână Percuție

    (0) 0
(0 Recenzii)

591.32lei 283.82lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w35019

AFIȘARE PRODUSE -->

Caracteristici:

De Brand nou și de înaltă calitate.

Nuc negru din lemn masiv, combinând teoria muzicii vocale, naturale și minunată textura fină și structură uniformă și puternică acustice plasticitate,

Evident inel model este mai bogată și mai transparent, înalte susține este mai mare, iar performanta este mult mai flexibil.

Actualizat îngroșat placa integrata, sunetul este mult mai eteric și stabil,blând,Nu numai ca nu-l îmbogăți tipuri de repertoriu, dar, de asemenea, face sunetul mai vii și mai delicate.

dacă aveți cerințe mai mari pentru sunet de calitate, acest lucru va fi dreapta .

Acesta este fabricat din minereu de metal cu durabilitate îmbunătățită și o cheie-down design, care pot reduce durerea de deget de joc pentru o lungă perioadă de ori și este mai potrivit pentru performanță.

Utilizarea de vopsea ecologice-gratuit plăci, ceara proces, elegant de culoare, textură frumoasă, puteți să fiți siguri de a atinge, bucurați-vă de imersiune în muzica vocală.

Acest instrument este aplicabilă pentru performanță, de înregistrare, de divertisment de familie,în aer liber, școală, partid, și de relaxare.

Caietul de sarcini:

Material: lemn de nuc din lemn masiv

Dinții Material: Minereu de oțel

Culoare: așa Cum se arată

Stil: 34 cheie kalimba

Pachetul Inclus:

1 x Kalimba

1 x Kalimba de Preluare

1 x Sac Eva

1 x Tuner Ciocan

1 x Sticker

1 x Carte Cântec

1 x Ștergeți Cârpă

1 x Sac

Notă:

Vă rugăm să consultați de măsurare.Mica eroare de măsurare este admisibilă în limite normale.

Ar putea fi o mică diferență de culoare din cauza la monitor, aparat de fotografiat sau de alți factori, vă rugăm să consultați element fizic.DETALII DISPLAY -->

  • Nume De Brand: TOOPRE
  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum