Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

6 Pack 8 LED-uri Lumini Solare Firefly Cale de Lumini în aer liber rezistent la apa, se Leagănă De Vânt Pentru Curte, Terasa

    (0) 0
(0 Recenzii)

146.35lei 121.45lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w34635

6 Pack 8 LED-uri Lumini Solare Firefly Cale de Lumini în aer liber rezistent la apa, se Leagănă De Vânt Pentru Curte, Terasa

[Solar-Alimentat Lumini de Licurici ] Experiență mai unic solare de pe piață.Flexibil și moale ramuri imita stăpânirea blând de licurici, aducând la viață un dans fascinant de lumină în întuneric.A crea un captivant și atmosfera romantica cu noastre în aer liber lumini solare de gradina.

[Noi Modernizate Solare de Gradina Lumina]Noi modernizate cu lumini de specialitate sârmă de fier și un heavy-duty bec de bază, robust bec baza adaugă impuls, rezultând într-o mai realist imitație de stăpânirea blând de real licurici.Perfect lumini în aer liber pentru curte.

[Ușor de Utilizat, Alimentat cu energie Solara Noastră lumini de licurici și hassle-free și nu necesită cabluri sau prize.Pur și simplu a le planta in gradina ta, și ei vor să ia energie de la panouri solare pentru a ilumina împrejurimile.Delight în ambianta incantatoare de licurici clipeală în curte.

[Material de înaltă Calitate] Fiecare set include 6 BUC 8 LED-uri firefly becuri.Rezistent la apa IP65 rezistent la ploaie, zăpadă, și expunerea la soare.Luminile de încărcare de 4-6 ore sub lumina soarelui și strălucire pentru 8-12 ore.Uita-te ca aceste solar în aer liber lumini de licurici grațios dans și radia in gradina ta.

[Perfect Decoratiuni de Gradina ] a Transforma casa ta și grădină într-un captivant spectacol în fiecare seară cu aceste impermeabil lumini solare.Spori frumusetea ta curte cu feeric de licurici.Aceste solar-alimentat lumini de licurici sunt perfecte pentru decorarea terase, curti, gazon, alei, și sunt Perfecte pentru diferite ocazii cum ar fi de Halloween, Crăciun, nunți, sărbători de Anul Nou, petreceri, și mai mult.

dimensiuni:inaltime Totala 68cm

Material: plastic+metal

culoare: Alb Cald

Conținutul Pachetului:

6 x Lumini de Licurici

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Dropshipping

1) Vom accepta dropshipping, avem o mulțime de experiență în dropshiping și nu va pune nici o anunțuri și materiale în ordine.

2) Vom accepta fișier CSV (Fișier Excel) să se ocupe de comanda pentru comenzi vrac.Ai nevoie doar de a plăti la o comanda de pe www.tractoare-foton.ro.Vom manipulare ordinele tale, titlu acordat de fișier excel.ne puteti trimite fișier CSV care toate contactele customerrsquos informații (Nume, e-Mail, adresa Completă etchellip) și pentru info( culoare, cantitate).Ofer prețul total.Ai nevoie doar de a plasa o comanda pe www.tractoare-foton.ro, după care îl plătiți pentru asta.Vom încărca fișierul în sistemul nostru și de manipulare ordinele de mînă după dosar.

După ce am expediat la comanda, voi trimite înapoi la fișier CSV cu coduri de urmărire.

  • Este De Becuri Incluse: Da
  • Origine: China Continentală
  • Certificare: NICI unul

Adauga Comentariul Tau Acum