Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Bucătărie Digital Timer Digital De Bucatarie Timer, Cronometru, Ceas Cu Alarmă, De Învățare, De Gătit

    (0) 0
(0 Recenzii)

65.41lei 45.76lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w345231

Bucătărie Digital Timer Digital de Bucatarie Timer, Cronometru, Ceas cu Alarmă, De Învățare, de Gătit, Vom folosi materiale de înaltă calitate ABS pentru a face acest timer mult mai durabil.Elegante, de culoare neagra, cu subțire, elegant și design simplu, mai frumos și modern.

Timer digital are un mare ecran cu LED-uri.Și alb/negru afișaj LED este mai ușor de văzut decât în mod normal gri/negru afișaj LCD.

Timer-ul are 3 niveluri de volum: scăzut, mediu (65 dB) și ridicată (95 dB).Atunci când bateria este descărcată, o baterie pictogramă va apărea pe ecran pentru a vă anunța că bateria trebuie să fie înlocuită.

Există 2 magneti puternici pe spate magnetic timer, care poate fi ferm atașat la orice suprafață de metal.

Apăsați lung [ST/SP] buton, multi-funcție timer poate comuta la modul ceas.Este un ceas pe birou, în plus, acest ceas poate fi de asemenea folosit ca un ceas cu alarmă, puteți seta ceasul cu alarmă de timp în modul ceas.

Culoare: Negru

Material: ABS

Conținutul Pachetului:

1 x timer

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum