Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Kazoos Pentru Adulți Profesionale Kazoo Instrumente Muzicale Mini Instrumente Dublu Gaura Incepator Kazoo Reglabil Ton Punga De Cadou

    (0) 0
(0 Recenzii)

30.87lei 21.59lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w34444

Introducerea noastre dublu-gaura kazoo design!Fabricat de înaltă calitate, material ABS, acest ușor de utilizat instrument poate fi jucat în ansamblu cu alte instrumente.Și partea cea mai bună?Nu va dura mult spațiu!Nostru kazoo este perfect pentru muzicieni de toate nivelurile.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Dublu Gaura Kazoo

Culoare: lemn de culoare de cereale/fibre de carbon de culoare/negru/rose red

Material: ABS

Atribute: kazoo instrument

Greutatea netă: aproximativ 50g

Dimensiune produs: 11.5x3.4x2cm/4.53x1.34x0.79 cm

Dimensiune ambalare: despre 13x8x2.5cm/5.12x3.15x0.98 cm

Lista De Ambalare:

kazoo x1

Curea x1

Flautul film x5

Purtător de cuvânt x1

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Dezlănțui Creativitatea: Obține mai bogat și mai divers kazoo spectacole cu noastre inovatoare dublu-gaura de design, care să permită un control complet asupra fluxului de aer și orală postura.Crea tonuri unice și efecte de sunet, care va impresiona orice public.

2.Calitate superioară: Realizarea excepțională performanță muzicală cu Kazoos pentru Adulți, făcută de o calitate superioară material ABS, concepute pentru versatil teren și reglare ton unic prin diafragme.

3.Multi-Scop Kazoo: Ridica performanță solo de jazz sau un ansamblu cu multi-scop kazoos pentru adulți.Juca pop, etno sau muzica de jazz într-o singură performanță sau în ansambluri cu usurinta si versatilitate.

4.Ușor de a Lucra cu: Kazoos pentru Adulți sunt perfecte pentru incepatori care doresc să-și dezvolte interesele muzicale și orale de coordonare.Ele sunt ușor de utilizat instrumente care produc sunet, prin simpla suflare și controlul fluxului de aer.

5.Instrument la îndemână: Aceste kazoos sunt mici și ușoare, astfel încât să puteți transporta cu ușurință și de a le stoca.Vă puteți bucura de joc oricând, oriunde, fără a lua mult spațiu.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum