Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Raclete De Gheață Și Zăpadă Perii Mini Racleta De Zapada Remover Lopeți Detașabil Și Vopsea Prietenos Accesorii De Iarna Pentru Autoturisme

    (0) 0
(0 Recenzii)

39.47lei 27.61lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w33821

Această mașină o lopată de zăpadă kit este perfect pentru fața de gheata cu lopata.Sale special concepute lama nu zgâria mașina organism, reducând consumul de ulei în timp ce îmbunătățesc siguranța de conducere.Potrivit pentru o gamă largă de vehicule, de aceasta lopata kit este un must-have pentru orice șofer în timpul iernii.

Nume Produs: Raclete De Gheață Și Zăpadă Perii

Greutate: 150g

Dimensiune produs: aproximativ 52.5x9.8 cm/20.67x3.86 cm

Material: ABS

Lista De Pachete:

Gheata Racleta Cu Perie x 1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri, culoarea elementului și cea din imagine ar putea avea o nuanță.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Superb Eficiență: Experiență efort de zăpadă și gheață răzuire cu acest detasabila racleta si perie.Său de operare flexibil și 2-în-1 de design cu o parte de mijloc pentru periaj zăpadă și o parte frontală pentru lopata de gheață dă-eficient de curățare, în timp ce detasabila caracteristică permite convenabil de a folosi.

2.De încredere Funcționalitate: Realizate cu robust, vopsea-friendly peri și material de încredere, aceasta gheata racleta cu perie asigură eficient de zăpadă și gheață îndepărtarea fără a deteriora masina ta e corpul sau vopsea luciu.Reziste la conditii meteorologice dificile și de înaltă presiune, acesta oferă funcționalitate de încredere sezon după sezon.

3.Eficiente energetic: Folosind gheata racleta cu perie minimizează timpul de încălzire, conservarea energiei și reducerea emisiilor de evacuare.Protejarea mediului în timp ce reducerea consumului de ulei și ulei de costuri.

4.Viziune Clară: De A Îmbunătăți Siguranța De Conducere.Aceasta gheata racleta cu perie poate de clar zăpadă și gheață de pe parbriz eficient, asigurând o largă și o viziune clară pentru dumneavoastră de conducere.Nu mai faceți griji despre vreme, doar bucurați-vă de călătoria ta.

5.Iarna este Partenerul Ideal: Acest gheata racleta cu perie este un instrument must-have pentru iarna, ca se poate, cu ușurință, îndepărtați zăpada și gheața de pe parbriz, geam, oglinzi și lumini.Este potrivit pentru diverse modele de autoturisme, cum ar fi autoturisme, Suv-uri, etc.

  • Tip De Element: Racletă De Gheață
  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum