Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Copil Bratara Compatibil Cu Apple Airtag, Caz de Protecție Pentru Aer Tag Tracker GPS Suport Cu Bratara din Nylon

    (0) 0
(0 Recenzii)

11.68lei 8.19lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w32708

Copil Bratara Compatibil Cu Apple Airtag, Caz de Protecție Pentru Aer Tag Tracker GPS Suport Cu Bratara din Nylon

[Material de înaltă calitate] AirTag bratara este fabricat de înaltă calitate material de nailon.Tehnologia unică face curea de mai prietenos cu pielea si respirabil.

[Înaltă performanță] Poartă un capac de protecție nu va bloca semnalul, și funcția de poziționare nu vor fi afectate.Bratara poate preveni aer tag-ul de la care se încadrează și de a fi deteriorat.

[Easy pentru a instala] dimensiunea acestui AirTag curea este perfect compatibil cu AirTag.Ușor de instalat și de a elimina poti lua orice vrei pentru a urmări cu ușurință cu tine.

[Marime] încheietura mâinii curele pe ambele părți pot fi ajustate în funcție de dimensiunea de încheietura mâinii, și poate fi ușor de purtat pe incheietura a bebelușilor, copiilor și persoanelor în vârstă, fără griji despre AirTag să fie aruncate sau avariate în timpul activității.

[Cadou Perfect] Această curea nailon poate fi dat ca un cadou pentru familia și prietenii.Pentru a preveni pierderea de sugari, copii, și persoanele în vârstă.

dimensiuni:220mm

Material:nylon

culoare:Multicolor/Curcubeu/ Rosu/ Roz/ Verde/ Albastru/ Negru/ Gri

Conținutul Pachetului:

1 x AirTag bratara

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală
  • Tip: Curea De Ceas

Adauga Comentariul Tau Acum