Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

30ML & 100ML Masina Renovarea Lichid de Curățare Puternic Masina Restabilirea Lichid Spray Pentru Scaun de Bord Restaurator Strat Rapid de Reparații

    (0) 0
(0 Recenzii)

60.16lei 30.06lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w32024

Puncte:

1. Masina practice Elemente Masina Renovarea Lichid este foarte convenabil, practice și utile, îndepărtează cu ușurință fotooxidării și murdărie, și elimină resturile de ceară și aspectul filme.

2. Ușor de Utilizat, Pentru o protecție de lungă durată, pur și simplu ștergeți produsul este aspectul cu aplicator tampon, care este inclus în Interiorul Masinii Pulverizați și lăsați să se usuce.Oricând, oriunde poate fi folosit pentru a finaliza.A face de întreținere auto foarte simplu.

3. Măiestrie sofisticate Masina Restabilirea Spray este de a restabili masina de echipare, pentru a preveni deteriorarea în continuare cauzate de lumina soarelui, smog, apă, substanțe chimice și poluanți atmosferici și de curat și de a proteja ornamente exterioare de toate culorile.

4. Diverse Aplicații de Interior Masina Restaurator este convenabil atât pentru acasă și de utilizare a mașinii, poate fi utilizat pentru scaune auto, mașină, benzi de cauciuc, roata de la mașină, sprancene, potrivit pentru tablouri de bord auto, masina pedale, si masina panouri de usi.

5. Scopuri Multiple Luciu Restaurator Masina este un progres Clar Coat UV, care Oferă Restante, de Lungă Durată de Protecție, oferă o protecție puternică împotriva aspectul de îmbătrânire, ajută la prevenirea îmbătrânirii și menține vehiculul dumneavoastră aratand ca nou.

Descriere:

Masina de Întreținere Spray rezistent la decolorare și cracare.Mare pentru a proteja mașina dvs. de bord, consola, mașină de pedale, și mai mult.Nu numai că poate fi folosit în mașină, dar, de asemenea, foarte potrivit pentru utilizarea acasă.Și ușor de utilizat.

Caietul de sarcini:

1. Capacitate: 30/100ml

2. Produsul Depozitare: a se păstra într-un loc răcoros și uscat

3. Funcția produs: interior auto renovare

Notificare:

1. Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

2. Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Lista De Ambalare:

1. Masina Renovarea Lichid*1

  • Tip De Material: Lichide
  • Origine: China Continentală
  • Articol Greutate: 1.00kg
  • Caracteristici Speciale: Consola, masina pedale și mai mult

Adauga Comentariul Tau Acum