Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Inel De Plastic Sizer Masurat Inel Conducător Oglindă Bandă De Măsurare Buclă Lupă Degetul Gauge Șubler Bijuterii Instrument De Măsurare

    (0) 0
(0 Recenzii)

22.32lei 11.14lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w31410

Puncte:

1.【Material moale】Această dimensiune inel instrument de măsurare a perfect flexibilitate și este fabricat din material pp, imprimarea nu va cădea cu ușurință, este mai rezistent la uzura, si este potrivit pentru utilizarea pe termen lung.

2.【Built-in Lupă】Aceasta este noua dimensiune inel instrument de măsurare proiectat cu un built-in lupă, permițându-vă pentru a citi datele cu ușurință.

3.【Fade-Imprimare Gratuit】Dimensiune 1-17, ring sizer instrument de măsurare potrivit pentru deget dimensiuni de la 1 la 17. Imprimare de ring sizer nu se decoloreaza, potrivite pentru utilizarea pe termen lung.

4.【Aplicabile pe scară largă】este potrivit pentru măsurarea bijuterii mici dimensiuni, dimensiuni deget, și dimensiunea inel atunci când este ondulată, și este potrivit ca o dimensiune de masurat pentru produse plate, când desfășurare.

5.【Usor de Măsurare】trebuie doar să-l poarte pe mâna ta ca un inel și reglați-l la o poziție adecvată pentru a măsura.Măsurați diametrul interior al inelului, care poate fi îndepărtată în orice moment, ca un inel.

Descriere:

Clară și Precisă: 1-17 NOI dimensiuni, potrivite pentru deget dimensiuni de la 1 la 17.

Ring Sizer Instrument de Măsurare este precis și clar, permițându-vă pentru a măsura dreptul de mărimea degetului și de a face relatia ta cu cei dragi mai intim.

Unic conceput amplificat de sticlă vă ajută să citiți fără efort de pe scară.E un perfect instrument la îndemână pentru orice casa.

  • Pliat: Da
  • Conducător De Tip: Drept Conducător
  • Material: Plastic
  • Tip: Conducător
  • Numărul De Model: Inel De Rigla De Masurat
  • Promovarea Conducător: Da
  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum