Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Camping Foc Trepied Portabil Triunghi Suport Pentru Agățat Oală De Supraviețuire În Aer Liber, Foc De Tabara Vesela De Picnic, Gratar Gătit Instrument

    (0) 0
(0 Recenzii)

161.24lei 80.62lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w31284

Puncte:

1.Ușor de asamblare și demontare: Cu filet de conectare, puteți seta cu ușurință și să ia în jos acest trepied aragaz pentru camping.Structurii sale simple, de asemenea, face convenabil pentru a stoca și transporta.

2.De Control de căldură: Cu un lanț reglabil, puteți ajusta în mod liber distanța dintre draperii oală și flacăra, și de control de la căldură, cu o flacără buton de reglare.

3.Puternic Portante: Cu gros din aliaj de aluminiu conductă de pereți, acest trepied aragaz poate suporta mai greu oale și tigăi fără agitare, asigurând stabilitate și siguranță experiență de gătit.

4.Portabil trepied: în Ciuda dimensiunilor sale mari, acest trepied aragaz pentru camping cantareste doar 0,5 kg și poate fi pliat într-o dimensiune mică, făcându-l ușor de a transporta și stoca în rucsac sau masina.

5.Esențiale în aer liber: Acest trepied aragaz este un must-have pentru orice entuziast în aer liber care iubește pentru gratar, friptura, sau tocană.Se poate atarna tot felul de vase și ustensile, făcându-l ușor pentru a găti pe un foc deschis.

Îmbunătățiți-vă de gătit în aer liber de experiență cu noastre ușor trepied.Dispunând de o structură simplă și flacără de ajustare, acest puternic portante trepied este de numai 0,5 kg în dimensiuni mari.Mare pentru diverse activități în aer liber, bucurați-vă de hassle-free foc de tabara de gatit cu usurinta.

Nume Produs: Aer Liber Din Aliaj De Aluminiu Trepied

Caietul de sarcini: mare/mic

Material: aliaj de aluminiu

Cam sfaturi:

1. Din cauza temperaturii de culoare de pe ecran, aparat de fotografiat, lumina ambientală și abilitățile de fotografie, etc., poate exista o ușoară diferență de culoare în imagini a unor produse, iar culoarea este supus produsul real!

2. Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permită o ușoară diferență de mărime.

Lista:

trepied aragaz pentru camping*1

  • Cu Dispozitiv de Aprindere sau Nu: Nu Sunt Incluse
  • Model: Trepied Aragaz Pentru Camping
  • Tip: Arzător
  • Origine: China Continentală
  • Numele: Trepied Aragaz Pentru Camping
  • Picătură De Transport Maritim: Suport
  • Material: Din Oțel Inoxidabil, Aliaj De Aluminiu
  • De unică folosință: No

Adauga Comentariul Tau Acum