Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Vinde fierbinte 20g V-Lumină adeziv pentru extensie de păr Bandă V-Tehnologie Lumina adeziv pentru HairExtension Peruca din Par Bucata

    (0) 0
(0 Recenzii)

254.04lei 104.39lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w30726

În stoc recomandate de extensie de păr instrumente pentru comanda sunt v lumină de extensie de păr masina

v lumină de extensie de păr stingere este mai nouă invenție păr stingere,made in China,20 de minute ,tot capul, reîncărcabilă,pluggable,cinci secunde de uscare,urme dupa demontare ...poti sa faci extensie de păr de la oriunde,ușor de transportat, foarte convenabil.......

Avantajul de V lumina cu ultrasunete extensie de păr masina:

1.mai confortabil și mai eficient decât metodele tradiționale de extensii de par,este nevoie de doar 30 de minute pentru a termina un cap....

2,Nu lipici preaplin sau de pierdere a parului in perioada...

3.Urme dupa demontare...

4.Reutilizabile parul nu va deveni mai scurte cu prelucrare secundară....

5.Poate refolosite de 3-4 ori părul, de asemenea, bun...:

Produsul folosind și de îngrijire măsuri de precauție:

1. Vă rugăm să verificați dacă sursa de alimentare de păr receptor este complet înainte de utilizare.Dacă indicatorul luminos este verde, înseamnă că este complet încărcată, și dacă este roșu, înseamnă că trebuie să fie încărcată;

2. Vă rugăm să nu priviți direct în lumina din mașină.Nu expuneți aparatul la nivelul pielii pentru o lungă perioadă de timp.Persoanele care sunt alergice la razele ultraviolete ar trebui să utilizeze cu prudență!

3. Nu lasa adeziv contactați direct pe scalp sau la ochi înainte de lipici se solidifică.Dacă din greșeală, vă rugăm să clătiți cu apă curată în timp.

4. După utilizarea lipici, vă rugăm să strângeți capacul flaconului în timp și depozitați-l într-un loc răcoros și uscat.

Lucruri de reținut despre extensii de par:

1. Vă rugăm să curățați parul clientului înainte de utilizare, încercați să utilizați ulei-eliminarea sampon, nu folosesc balsam sau ulei de păr.Sufla-se usuce bine și apoi se adaugă extensii de par odata ce parul este complet uscat.Vă rugăm să urmați cu strictețe procedurile de instalare.

2. Extensie de păr aparatul este setat pentru a porni automat în 8 secunde, iar vindecarea poate fi consolidată în zonele cu umiditate ridicată sau vreme rece.

3. După extensiile de par sunt finalizate, vă rugăm să nu folosiți alcool pe bază de sampoane sau produse de styling, nu se înmoaie în hot springs sau înota care menține părul în stare umedă, și pentru a evita înaltă temperatură de tratamente.După spălare părul, vă rugăm să arunce în aer uscat parul in timp.Nu folosesc temperaturi ridicate pentru a continuu usca radacinile firelor de par.

Atunci când sunt utilizate corect, V Lumina extensii de par poate dura 2-3 luni, fără a cădea.Vă rugăm să se bucure de frumusețea aduce!

Avantaje:

1.Aparatul emite lumină pentru 10 secunde pentru a solidifica ecologic rășină lipici, extensii de par dura doar 30 de minute;

2.După instalarea în mod corespunzător, V Lumina dedicat extensii de par pe cap timp de aproximativ 8-10 săptămâni fără a cădea, și extensiile de par sunt mai ușor pentru a elimina după 4 săptămâni.

3.Tehnologie produs patentat, certificate de UE, CE și FCC din SUA, în condiții de siguranță și sănătos, și v-lumina-par-piesele pot fi refolosite de 2 până la 4 ori.

Nu este recomandat pentru persoanele cu alergii.

Memento cald:

V-Lumină instrumente sunt potrivite pentru V Lumina dedicat extensii de păr și PU piese de păr.Dacă doriți să utilizați V-lumină de sistem pentru a instala pachet păr, vă rugăm să asigure funcționarea în condiții de siguranță: înainte de lipici se solidifică, nu picătură de lipici pe scalp sau contactați direct pe piele pentru a evita alergii sau arsuri cauzate de lumina.

Dacă aveți orice probleme, bine ai venit să mă contactați!

Director de afaceri: Emma

WhatsApp: +86 19838818812

E-mail: [email protected]

  • Tip De Element: Adezivi
  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum