Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1/33 Scară Germania Junkers Ju-86 a-1 Bombardier DIY Meșteșug Avioane de Hârtie 3D Model Truse de Jucării Modelul Militar

    (0) 0
(0 Recenzii)

140.01lei 67.22lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w30034

Citiți înainte de cumpărare:

Fabricarea hârtiei este o chestiune de răbdare.Dacă aveți răbdare, vă rugăm să renunțe.Dar atunci când ați terminat acest lucru, acesta va fi fericit, pentru că este ca o piesa de arta.

Caracteristici:

1.Material: carton alb

2.Scara: 1:33 Scară

3.Nevoie de Instrumente: Cuțit, riglă, lipici,și multe altele.

4. Acesta poate exercita hands-on de capacitatea, imaginația, dar, de asemenea, pentru a îmbunătăți memoria, percepția grafică și de observare.

5. Bună combinație de distracție și de învățare, mobilizează entuziasm și de a îmbunătăți capacitatea practică.

6.Nivelul de dificultate este de 3 stele (cel mai dificil este de 6 stele)

7.Produs finit dimensiune: 40 CM ( 1:33 Scară)

Lista De Pachete:

1 * DIY model de hârtie (carton alb A4 )

Notă:

1.ceea ce primesti nu este produs finit, este nevoie de tine pentru a taia, lipi și asambla.

2.Acest model de hârtie este dificil de a face, atât de începători ar trebui să fie atent

3.Desenele sunt foarte bine, recomandat numai pentru jucatorii vechi, cu mai multă experiență în a face modele de hârtie

Ghid pentru a construi :pași de Bază pentru a face Modele de Hârtie. 1) Taie fiecare parte aproximativ. 2) Folosiți un creion pentru a marca nota încet în spatele fiecare parte, pentru a evita tulburare (nu utilizați un stilou ca, probabil, te face deteriorat urme pe partea din față). 3) Utilizați Foarfece sau Cuțit Ambarcațiune să taie părți tocmai prin următoarele marginea exterioară.Nivelul de precizie afectează efectul de combinație. (Taie cele mai multe marginea exterioară în cazul în care linia este suficient de gros). 4) Frotiu alb ciment adeziv pe una din cele 2 piese care trebuie să fie lipite împreună. 5) Stick-le împreună până la ciment uscat.SFATURILE propuse : A. Pentru tăiere Foarfece, sugerez să nu pentru a împinge Foarfeca dar trageți hârtia.B.Pentru a face ori a unor părți mai bine, te rog pune o parte ferm pe masă, și a pus rigla pe care să se plieze pe linie.Dacă trebuie să se plieze în interiorul, ai putea prima împăturiți-o încet afară pentru a face trace, și rabatați-l înapoi la interior atunci.C.Pentru a face piese curbate mai bine, puneți-o parte pe colț de masă, apoi împingeți și trageți-l înainte și înapoi.D.Pentru a face părți, cum ar fi cilindri, utilizați instrumente, cum ar fi pen pentru a ajuta la a face curl mai natural.

Tag-uri: avioane militare modele, 3d model din hârtie truse de jucării, bomber model din hârtie, ambarcațiunile de aeronave, JUNKERS.

  • Coduri de bare: No
  • Tema: Animale & Natura, Transport, Fantasy & Sci-Fi, Ocupații, Sport, Muzica
  • Varsta Recomanda: 14+y
  • Avertizare: departe de foc
  • Origine: China Continentală
  • Material: carton
  • Tip: 3D Model din Hârtie

Adauga Comentariul Tau Acum