Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

360 Rotativ de Biciclete din Silicon Suport de Telefon Motocicleta ciclism bicicleta Universal Telefon Mobil Stand Rapid Ghidon Mount Bracket

    (0) 0
(0 Recenzii)

15.03lei 9.78lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w285910

360 Rotativ De Biciclete Din Silicon Suport De Telefon Motocicleta Ciclism Bicicleta Universal Telefon Mobil Stand Rapid Ghidon Mount Bracket

Puncte: 1.Silicon durabil Material: motocicleta cu suport pentru telefon este fabricat din silicon de înaltă calitate material care poate rezista la frământare și nu va fi deformat ca urmare a utilizării.Este moale și non-deformabil, asigurând o durată de viață extinsă pentru dispozitivul dumneavoastră.

2.360° Rotație: puteți plasa telefonul orizontal sau vertical pe aceasta motocicleta telefon montare, datorită rotativ la 360°, design.Acesta vă permite să vizualizați cu ușurință și să navigați dvs. de telefon în timp ce de echitatie.

3.Apeluri Hands-free: Cu aceasta motocicleta cu suport pentru telefon, puteți răspunde la apeluri cu ușurință, fără a lua mâinile de pe ghidon.Acest lucru vă permite să plimbare în condiții de siguranță și bucurați-vă de călătoria ta.

4.Cu patru laturi Catarama Colț Design: Cu un design robust, care deține cele patru colțuri ale telefonului strâns, această motocicletă telefon monta previne telefon de agitare sau de a cădea în timp ce de echitatie.

5.Aplicarea pe scară largă: A crescut design de mai jos nu bloca portul de încărcare, astfel încât puteți să vă păstrați telefonul alimentat în timp ce de echitatie.Design universal este potrivit pentru cele mai multe telefoane mobile, iar runda lega coarda conectează organism în condiții de siguranță.

Bicicleta cu suport pentru telefon deține în siguranță telefonul dvs. în timp ce de echitatie.Moale, dar non-deformabile design protejează dispozitivul.Așezați telefonul pe orizontală sau pe verticală cu nu vă faceți griji despre cădere.Acesta previne tremura și care se încadrează off.A crescut design de mai jos permite accesul la portul de încărcare.Bucurați-vă de o plimbare sigura si confortabila cu telefonul nostru muntele.

Nume: Motocicleta cu suport pentru Telefon Material: silicon

Dimensiune: 13.5*7.5 cm(5.3*2.9 inch)

Lista:

Motocicleta Telefon De Montare*1

  • Origine: China Continentală
  • Suport: Dropshipping/ En-Gros
  • Capacitate (Încărcare): Titularul De Telefon Mobil

Adauga Comentariul Tau Acum